Hipoteques estàndard

Hipoteques estàndard

Per a aquells que han estalviat les despeses d’escriptura de la compravenda i la hipoteca.
Sabem que es fa molt difícil estalviar i alhora estar pagant un lloguer. I encara és més complicat si al mateix temps cal atendre un fill o una filla.

Controlarem tota la documentació i tots els detalls relacionats amb l’habitatge que vols comprar.

Hipoteca estàndard total. 100 % + despeses

Per a aquelles altres persones que no volen esperar a estalviar i que, per tant, no disposen com a mínim de l’import de les despeses d’escriptura de la compravenda i la hipoteca, però a canvi els avalen els pares, sempre que aquests disposin d’un habitatge lliure de càrregues.

Controlarem tota la documentació i tots els detalls relacionats amb l’habitatge que vols comprar.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipotecas Plus és un equip de professionals del sector hipotecari, ubicats físicament a Barcelona, que donem servei a tot Catalunya, a Madrid i a altres zones d’Espanya. Som mediadors hipotecaris independents amb experiència al mercat de crèdit immobiliari des de l’any 2000. Oferim als nostres clients un servei integral perquè la seva única preocupació sigui portar el DNI el dia de la signatura davant notari.

Som professionals experts: més de quinze anys de treball i centenars de clients satisfets ens avalen. El nostre equip humà té un sol objectiu: que aconseguiu la millor hipoteca adaptada a les vostres possibilitats i necessitats.

La nostra feina comença gestionant la documentació econòmica amb els bancs que col·laboren amb nosaltres, però va molt més enllà: us assessorem sobre la millor manera de demanar finançament, negociem amb les entitats financeres perquè millorin les condicions que ofereixen, ens encarreguem que la taxació de l’immoble sigui ràpida i adequada al seu valor, revisem la lletra petita de les escriptures i us acompanyem el dia de la signatura davant notari. Els nostres honoraris, meritats només si firmeu el préstec hipotecari, no són un cost: són la inversió més bona en temps i diners

Hola, segurament t’hauràs preguntat alguna vegada, que fem exactament els brokers hipotecaris.

Doncs bé, perquè ho entenguis et vaig a posar en la tessitura de la compra d’un habitatge, un local o fins i tot un pàrquing. Què fas quan has de recórrer a una hipoteca, per la seva compra? Sí que ho sé, vas a un banc. I presumiblement et vaig a explicar que és el que passa en la majoria d’ocasions: la resposta s’eternitza, perquè més tard o més d’hora, la resposta és que el teu anhelada hipoteca no te la poden concedir. Les raons són múltiples i variades. Però la més important és la que es deriva de l’amplitud i la diversitat del treball quotidià de l’empleat bancari, que de vegades li dificulta l’obtenció dels millors fruits en una àrea específica com la dels crèdits hipotecaris; un sector que requereix una dedicació intensa i exclusiva com la que nosaltres som capaços d’oferir. És aquí on comença realment la nostra tasca.

Primer, perquè som experts només en hipoteques.

Segon, perquè dins de les diferents ofertes de les entitats financeres, trobarem la que més s’adeqüi al teu particular situació.

I, finalment, perquè aconseguirem per a tu el millor preu de mercat, atès que la nostra oferta estarà feta per un majorista financer. Per això treballem amb tots els bancs legalment establerts a Espanya.

Bé, espero haver-me explicat bé. No obstant això, davant de qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb mi i et exposaré molt gustós el que vulguis saber.

El meu nom és Antonio Beltrán, i sóc soci director d’hipoteques Plus, una entitat amb més de 20 anys aconseguint hipoteques per als nostres clients.

Fins la propera!

Avís legal i política de privacitat

Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (en endavant Hipotecas Plus) garanteix la privacitat de les dades de caràcter personal aportades, segons el Reglament General de Protecció de Dades europeu (RGPD). La visita a aquest lloc web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix; això no obstant, durant la visita és possible que us sol·licitem dades de caràcter personal mitjançant formularis o que ens remeteu informació via email, telèfon o qualsevol altra via.

La normativa relacionada amb els serveis que ofereix Hipotecas Plus és:

Avís legal i política de privacitat

D’acord amb l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) i la Llei 56/2007, de 28 de desembre, de mesures d’impuls de la societat de la informació, us notifiquem que el present lloc web, www.hipotecasplus.es, pertany a Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (Hipotecas Plus en endavant), amb CIF número B-62902382, domiciliada a la rambla de Catalunya, núm. 66 5è G-H, 08007 Barcelona, amb correu electrònic info@hipotecasplus.es.

Protecció de dades de caràcter personal

El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) ha entrat en vigor el 25 de maig de 2018 i és directament aplicable a tots els estats membres de la Unió Europea (llegiu el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell per a més informació). Corregeix i complementa la vigent Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

A continuació resoldrem una sèrie de qüestions relatives al tractament de les dades personals que cediu a Hipotecas Plus mitjançant l’emplenament dels seus formularis de contacte o qualsevol altra via (com ara correu electrònic o respostes als blogs i fòrums en línia de l’empresa).

Què és una dada de caràcter personal?

Una dada de caràcter personal és qualsevol informació numèrica (com ara un telèfon), alfanumérica (DNI), alfabètica (nom i cognoms), gràfica, fotogràfica, acústica o de qualsevol altra mena d’una persona física identificada o identificable (amb prèvia indagació necessària, sense cap cost ni esforç desproporcionats).

Què és un fitxer de dades?

Un fitxer és tot conjunt organitzat de dades de caràcter personal que hi permeti l’accés d’acord amb criteris determinats. Una carpeta amb documentació classificada, una agenda o un programa de tipus Excel poden ser fitxers de dades.

En què consisteix el tractament de dades?

Quan parlem del tractament de les dades de caràcter personal, ens referim a qualsevol operació o procediment tècnic, sigui o no automatitzat, que impliqui la recollida, l’enregistrament, la conservació, l’elaboració, la modificació, la consulta, la utilització, el bloqueig, la modificació, la cancel·lació i/o les cessions de dades que resultin de comunicacions, consultes, interconnexions i transferències.

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades personals?

Les vostres dades de caràcter personal són exclusivament vostres, i quan les comuniqueu a una empresa no les hi regaleu pas, sinó que només les hi cediu perquè en faci un tractament legítim i conforme amb la normativa corresponent. El responsable dels fitxers amb les vostres dades personals o del seu tractament és la nostra empresa, persona jurídica que decideix sobre la finalitat, el contingut i l’ús del tractament de les dades.

La identificació del responsable del tractament de les dades, i la seva informació de contacte per poder exercir els vostres drets, que us explicarem a continuació, són aquests:

 • Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (marca comercial Hipotecas Plus)

 • CIF: B-62902382

 • Rambla de Catalunya, núm. 66 5è G-H

 • 08007 Barcelona

 • Telèfon 932 153 300

 • Email: [email protected]

 • Persona de contacte: Antonio Beltrán

Quins drets teniu en relació amb les vostres dades personals?

Dret a saber quines dades vostres té Hipotecas Plus, per a què les fa servir i a qui les pot cedir (dret d’accés segons la terminologia de la LOPD). Ens reservem els drets a conservar les vostres dades personals de manera indefinida, tret que ens digueu el contrari.

Dret a demanar a Hipotecas Plus la suspensió del tractament de les vostres dades, si n’impugneu l’exactitud, mentre Hipotecas Plus la verifica. Igualment, si heu exercit el vostre dret d’oposició al tractament de dades, mentre verifiquem si els motius que al·legueu per a l’oposició prevalen sobre l’interès legítim del tractament. Es podeu oposar al tractament per motius personals o quan el tractament tingui com a objectiu el màrqueting directe.

Dret a la portabilitat de les vostres dades a un altre proveïdor de serveis, en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, sempre que sigui tècnicament possible i quan els hagi utilitzat o tractat amb el vostre consentiment o hi hagi un contracte sobre això.

Dret de rectificació de les vostres dades si considereu que són inexactes o incompletes.

Dret a sol·licitar la supressió de les vostres dades (dret de cancel·lació) perquè s’hagin usat il·lícitament, perquè hagi desaparegut la finalitat que en va motivar el tractament o la recollida, perquè hàgiu revocat el vostre consentiment o perquè us oposeu al tractament. El dret d’oblit suposa que l’afectat pot sol·licitar el bloqueig dels resultats a internet sempre que es refereixin a dades obsoletes, incompletes, falses o irrellevants i no tinguin interès públic.

A Hipotecas Plus ens preocupem perquè els vostres drets es respectin de manera escrupolosa. Si ens voleu fer alguna pregunta sobre com tractem les vostres dades o plantejar-nos cap consideració al respecte d’això, o creieu que no hem actuat tal com estableix la normativa de protecció de dades, no dubteu a enviar-nos un correu a [email protected], a més que pugueu presentar una reclamació davant l’autoritat de control corresponent (l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en el cas d’Espanya) si ho considereu necessari.

Amb quines finalitats es tracten les vostres dades?

Gestionar la nostra relació comercial, la seva petició d’informació o la seva sol·licitud de crèdit.

Hi ha decisions automatitzadas d’elaboració de perfils usant les vostres dades?

Hipotecas Plus no avalua els vostres aspectes personals sobre la base única del tractament automatitzat de les dades i que produeixin efectes jurídics o d’importància similar que us afectin significativament, com ara la denegació automàtica d’una sol·licitud de crèdit en línia o els serveis de contractació en xarxa en què no hi hagi intervenció humana.

A quins destinataris es poden comunicar les vostres dades?

Als encarregats del tractament, si és procedent. Un encarregat de tractament és la persona física o jurídica, pública o privada, o l’òrgan administratiu que, sol o conjuntament amb altres, tracti dades personals per compte del responsable del tractament (Hipotecas Plus) o del responsable del fitxer, com a conseqüència de l’existència d’una relació jurídica que els vinculi amb els esmentats responsables i en delimiti l’àmbit d’actuació per a la prestació d’un servei (per exemple, l’assessorament laboral i fiscal).

Cedirem les vostres dades a tercers quan hi hagi una obligació legal de fer-ho o quan ens ho hàgiu autoritzat expressament marcant les corresponents caselles d’autorització dels nostres formularis, per comunicació telemàtica o telefònica o per qualsevol altre mitjà que possibiliti el registre de l’autorització.

Les vostres dades i la informació documental que ens feu arribar poden comunicar-se, ultra els destinataris que ens obligui la llei, als integrants d’aquesta llista (actualitzada el maig de 2018):

Bancs i entitats financeres amb què col·laborem: Abanca Corporación Bancaria, Banca Pueyo, Banco Alcalá, BBVA, Banco Caixa Geral, Banca Caminos, Banca Cetelem, Bancofar Bankia, Bankinter, Bankoa, Banco Mare Nostrum, Banco Mediolanum, S.A., Banco Pichincha, Banco Popular, Banco de Madrid, Banc Sabadell, Banco Santander, CaixaBank, Caja Castilla-La Mancha, Caja de Ahorros Ontinyent, Caja España Inver. Salamanca y Soria, Caja de Ahorros y M.P. de las Baleares, CajaSur Banco, Catalunya Banc, Colonya – Caixa d’Estalvis de Pollensa, Deutsche Bank SAE, Deutsche Bank Credit, EvoBank, Ibercaja Banco, Instituto de Crédito Oficial, KutxaBank, Liberbank, Open Bank, Banco Santander, Santander Consumer Finance, TargoBank, UBS Bank, Unicaja Banco, UNOE Bank, Credit Agricole, Bankia, ING, Unión de Créditos Inmobiliarios, Banca March, BNP Paribas. Igualment ens autoritzeu a cedir les vostres dades a altres entitats financeres no llistades, si fos necessari.

Empreses taxadores: Alia Tasaciones, Aesval, Aguirre Newman Valoraciones y Tasaciones, Arco valoraciones, Arquitasa, Assets, Barna-tasa, Catsa, Cbre Valuation Advisory, Cohispania, Col·lectiu Arquitectes Taxadors, Europea General de Valoraciones, Eurotasa, Euroval, Gecopinsa Tasaciones, Gesvalt, Grupo Tasvalor, Gurruchaga Tasaciones, Ibertasa, Inmoseguros Tasación, IMS Tasaciones, Innotassa, Instituto de Valoraciones, Intraser, Krata, LKS Tasaciones, Maytilus, Risc Valor, Servatas, Serveis Taxacions Caixa Laietana, Servicios Vascos de Tasaciones, Sivasa, Sociedad de Tasación S.A., Tabimed, Tasaciones Hipotecarias, Tasaciones Andaluzas, Tasaciones Hipotecarias Renta, Tasaciones y Consultoría, Tasagalicia, Tasalia, Tasamadrid, Tasasur, Tasiberica, Tasvalor, Tecglen, Tecnitasa, Thirsa, Tinsa, Unitasa, UVE Valoraciones, Valoraciones y Tasaciones Hipotecarias, Valencia Terra, Valoraciones Mediterráneo, Valtecnic y Zehazki. Igualment ens autoritzeu a cedir les vostres dades a altres empreses taxadores no llistades, si fos necessari.

Altres intermediaris hipotecaris i empreses relacionades: en destaquem Futur Finances Balears S.L. i Cruversan Soluciones S.L. (Ibercredit).

També és possible que en algun moment tinguin accés a les vostres dades:

Gabinete Soler Asesores Asociados, S.L. (assessoria fiscal), All-Safe, S.L. (destrucció confidencial de documents), Aldecoa Assessorament i Gestió, S.L. (assesoria fiscal i laboral), Extreme Information Technologies, S.L. (programari a mida), Benigno Carvajal Fernández (disseny web corporatiu), Raiola Networks, S.L. (hostatge), Victor Navarro Aguaviva (manteniment informàtic), Ángel Castillo Jiménez (desenvolupament d’aplicacions i pàgines web), María José Cid de la Paz Corral (SEO), a més d’altres gestories laborals, fiscals, comptables, advocats i economistes col·laboradors, professionals i empreses de tecnologia.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades?

La legitimació és la base jurídica del tractament de les dades (legitimació per execució d’un contracte, per compliment d’una obligació legal, per missió d’interès públic o exercici de poders públics, per interès legítim del responsable o d’un tercer i per consentiment de l’interessat).

En el vostre cas, si heu emplenat algun dels nostres formularis, heu fet un comentari en un article del nostre portal, ens heu enviat un correu electrònic o us heu posat en contacte amb nosaltres per qualsevol altra via, la legitimació per al tractament de les vostres dades es basa en el vostre consentiment, mitjançant una clara acció afirmativa que reflecteixi la vostra voluntat lliure, específica, informada i inequívoca.

Les seves dades han de ser veraces

Ens garantiu que les dades personals que ens faciliteu són veraces i us feu responsable de comunicar a Hipotecas Plus qualsevol modificació que els afecti. És obligació vostra respondre en qualsevol cas de la veracitat de les dades facilitades. Hipotecas Plus es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats a tot usuari que ens hagi facilitat dades falses, sense perjudici de la resta d’accions que convinguin en dret.

Enllaços a altres llocs web

El lloc web www.hipotecasplus.es conté enllaços a altres llocs de companyies i entitats terceres. Hipotecas Plus no es pot fer responsable de com aquestes companyies o entitats tracten la privacitat i la protecció de les dades personals, i per això us aconsellem que llegiu detingudament les declaracions de política de privacitat d’aquests llocs que no són propietat d’Hipotecas Plus pel que fa a l’ús, el processament i la protecció de les dades personals.

Hipotecas Plus es reserva el dret de revisar la seva política de privacitat en el moment que ho consideri oportú (la darrera versió és de 21 de maig de 2018). Per aquesta raó, us preguem que comproveu amb regularitat aquesta declaració de privacitat per llegir-ne la versió més recent.

Política de cookies

El present document té com a objectiu informar-vos de manera clara i precisa sobre les cookies que es fan servir al lloc web d’Hipotecas Plus.

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu de text que els llocs web envien al navegador del visitant, i que permeten que el lloc web recordi informació sobre les vostres visites, com ara l’idioma preferit i altres opcions, amb l’objectiu de facilitar-vos la navegació en la pròxima visita i fer que el lloc us resulti més útil. Les cookies tenen un paper molt important i contribueixen a facilitar a l’usuari una millor experiència de navegació pels llocs web.

Menes de cookies

Segons qui sigui l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien les cookies i com es tractin les dades que s’obtinguin, se’n poden distingir dues menes: cookies pròpies i cookies de tercers.

Hi ha també una segona classificació segons el termini de temps que estiguin emmagatzemades al navegador del client, i segons això hi ha cookies de sessió i cookies persistents.

I, en últim lloc, hi ha una altra classificació amb cinc classes de cookies segons la finalitat del tractament de les dades obtingudes: cookies tècniques, cookies de personalització, cookies d’anàlisi, cookies publicitàries i cookies de publicitat comportamental.

Per a més informació sobre això podeu consultar la Guia sobre l’ús de les cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Cookies usades al lloc

A continuació s’identifiquen les cookies que es fan servir en aquest portal, així com la seva tipologia i la seva funció:

El web Hipotecas Plus utilitza Google Analytics y Webmaster Tools, serveis desenvolupats per Google, que permeten el mesurament i l’anàlisi de la navegació per les pàgines web. Podeu examinar les dades d’aquestes cookies a l’espai corresponent del vostre navegador. Es tracta de cookies pròpies, de sessió i d’anàlisi.

Mitjançant l’analítica web s’obté informació sobre el nombre d’usuaris del web, el de les pàgines visitades, la freqüència i la repetició de les visites, la seva durada, el navegador emprat, l’operador que presta el servei, l’idioma, el terminal que usa i la ciutat a la qual està assignada el seu número IP. Aquesta informació permet al nostre portal facilitar-vos un servei millor i més apropiat.

Per garantir l’anonimat, Google convertirà la vostra informació en anònima truncant l’adreça IP abans d’emmagatzemar-la, de manera que Google Analytics no s’usa per localitzar o aconseguir informació personal identificable dels visitants del lloc. Google només podrà enviar a tercers la informació obtinguda per Google Analytics quan hi estigui obligat legalment. D’acord amb les condicions de prestació del servei de Google Analytics, Google no associarà la vostra adreça IP a cap més dades conservada per Google.

Tambén utilitzem cookies de Pipedrive i de MailChimp.

Acceptació de la política de cookies

Si continueu navegant per aquest lloc web assumim que accepteu l’ús de cookies.

Com modificar la configuració de les cookies

Podeu restringir, bloquejar o eliminar les cookies d’Hipotecas Plus o de qualsevol altre lloc web amb el vostre navegador. En cada navegador l’operativa és diferent; la respectiva funció d’Ajuda us mostrarà com fer-ho. Instruccions per eliminar cookies a Chrome.

Canvi de banc

La hipoteca canvi de banc va dirigida a:

 • Aquells clients que tenen les seves hipoteques al dia i volen millorar les condicions de les mateixes.
 • Aquells altres que estan buscant un millor servei i un tracte més proper.
 • I per a aquells altres que busquen altres productes bancaris que no troben en el seu banc habitual.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

Mortgages for non residents

We finance up to 70% of the purchase price

+34 932 153 300

 

GREAT CHOICE OF FIXED AND VARIABLE RATE MORTGAGES

Being fully prepared financially before visiting Spain will enable you tu negotiate with sellers in the knowledge you are in the strongest position to buy and have the ability to move quickly with-out putting your deposit monies at risk.Contact us today for your no obligation quote.

You should be aware that Spanish banks usually finance 70% of the value; depending on your situation, they may decide to lend closer to 50%. This means you have to contribute at please 30% of the price of the house, and the associated expenses amounting to 16% of the price of the house.

The usual duration of a non-resident mortgage in Spain is 10-20 years. In some cases it can be up to 30 years.

Spanish banks can grant mortgages provided that not more than 40% of your income is required to cover the payments. They take into consideration what you pay by way of mortgage, rent or other loans in your country and add then to the mortgage payments you would be making in Spain. The total cost of these things must not exceed 40% of your income.

You can choose:

Fixed Rate Mortgage.

PROS

 • No surprises. you can know with 100% certainty the cost of the mortgage your are committing to.
 • You’ll know EXACTLY what you’ll pay, meaning you can plan your life around it.
 • Your payments won’t change for the entire duration of the fix, regardless of fluctuations in rates.

CONS

 • Starting rates are often higher than with variable products.
 • If interest rates fall,you won’t see the benefits in your repayments.
 • If things change and you want to exit your mortgage early, you’ll typically have to pay high penalties.

If a fixed mortgage sounds right for you, think carefully about how long you want to fix for. If you can agree a fixed term that you are able to commit to, you all avoid the charges associated with aerly repayment, which can add significantly to your costs.

Variable Rate Mortgages.

PROS:

 • Normally you will pay less interest than you would in a Fixed rate mortgage.

CONS:

 • If the Euribor goes up, so will you repayments!

A varibale rate mortgage could be rigth for you if you want a mortgage of shorter duration -the important thing to understand with Variable mortgages is that in the earlier years you will be paying off mostly the interest- only a small part of the repayments will go towards paying off the capital.

Why do interest rates fluctuate?

As the name suggest, a Varibale Rate can add wil usually move up and down. The main factor controlling this, althought not the sole one, is changes to the European economy.

Interest rates usually have an upward tendency in times of growth and inflation, in order to discourage spending.

The point of this is to dissuade people from borrowing to spend, and make saving more appealing.

In downturns, the opposite applies, where typically interest rates are cut to encorage spending and stimulate growth.

Please feel free to contact us to let us know your preference, and any further questions you may have.LET US HELP FINDING THE BEST MORTGAGE DEAL FOR YOU
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Els serveis d’un intermediari hipotecari acaben quan el client firma davant notari les millors condicions possibles del seu préstec, per finançar la compra d’un immoble, reunificar deutes o aconseguir liquiditat per a qualsevol altre projecte personal o empresarial. La nostra especialitat són les hipoteques a Barcelona, però també en firmem a Madrid i la resta d’Espanya amb les millors condicions de cada mercat hipotecari. Si voleu firmar una hipoteca barata, no dubteu a omplir el nostre formulari de contacte.

Els professionals hipotecaris de Hipotecas Plus només cobrem els nostres serveis d’intermediació si es firma la hipoteca. Dit d’una altra manera, treballem gratis fins aconseguir que els nostres clients firmin la millor hipoteca al seu abast.

La millor hipoteca.

La millor hipoteca del mercat satisfà un seguit de condicions financeres generals que examinarem a continuació. En primer lloc cal diferenciar entre hipoteques de taxa fixa i de taxa variable.

La millor hipoteca de taxa fixa a Barcelona

Les condicions de la millor hipoteca de taxa fixa que un client por firmar a Catalunya depenen de les ofertes que puguin fer en cada moment les entitats financeres que col·laboren amb Hipotecas Plus. La nostra relació de llarga durada amb aquests bancs i la nostra capacitat de negociació ens permeten, fins i tot, superar les condicions més favorables dels seus préstecs publicitats.

L’any 2017, la millor hipoteca de taxa fixa ofereix taxes nominals acostades al 2 %, amb un termini de devolució màxim de trenta anys. Idealment es tracta d’aconseguir la vinculació més petita i les comissions més baixes del mercat. En aquesta mena d’hipoteques té una importància especial la compensació per risc de taxa d’interès, que s’afegeix a la compensació per desistiment (abans anomenada comissió per cancel·lació anticipada) en el cas que el client vulgui amortitzar anticipadament una part o el total del deute pendent, o bé subrogar-se en el futur a un altre banc que ofereixi unes taxes d’interès més bones. Un bon préstec hipotecari d’interès fix ha de tenir totes dues comissions pròximes al 0 %.

La millor hipoteca de taxa variable a Barcelona

Una hipoteca de taxa variable estableix una fórmula de càlcul de l’interès d’aquesta mena: euríbor + diferencial. Hi ha hipoteques amb altres diferencials hipotecaris, com ara l’IRPH d’entitats, però la millor hipoteca d’interès variable sempre estarà referenciada a l’euríbor, que és una referència més competitiva i transparent.

Usualment, els períodes de revisió són anuals, tot i que no és estrany trobar hipoteques amb interessos revisables cada sis mesos. Es coneix la quota a pagar el primer any, perquè sempre es pacta una taxa fixa inicial. En cada revisió es mira l’euríbor del mes anterior corresponent i s’hi suma el diferencial. Amb el resultat es calcula la quota del nou període. El sistema d’amortització que s’usa generalment és el francès o de quota constant. Els assessors de Hipotecas Plus expliquem que per saber per què s’apuja o s’abaixa la quota, i en quines condicions, s’han d’entendre les bases financeres del sistema. Els simuladors del Banc d’Espanya són molt útils per fer números amb taxes diferents d’interès i comprovar com afecten les pujades de l’interès hipotecari a les quotes mensuals i el deute pendent.

L’any 2017, la millor hipoteca de taxa fixa s’ha situat en un diferencial per sota de l’1 %. Firmar amb un euríbor + 0,9 % haurà estat l’opció més bona per a les persones hipotecades amb capacitat sobrada d’endeutament.

La vostra millor hipoteca

És important saber que no sempre la millor hipoteca del mercat està al nostre abast, ja sigui per la nostra situació econòmica, pel volum d’estalvis que podem aportar, per la mena d’immoble que volem adquirir o pels requisits que demana el banc de què es tracti. Hi ha hipoteques molt barates que es publiciten com a esquer per captar clients, però que a l’hora de la veritat es reserven a perfils molt concrets, com ara funcionaris que aporten estalvis per finançar les despeses i el 20 % de la compravenda.

Si som contractats indefinits, autònoms, no tenim gaires estalvis i no complim totes les exigències del banc, potser no podrem firmar la millor hipoteca del mercat, però amb Hipotecas Plus sí que firmareu la vostra millor hipoteca. Es tracta d’aquell préstec en les millors condicions possibles d’acord amb les vostres possibilitats, el tipus d’immoble que voleu comprar i les vostres necessitats de finançament.

Amb l’ajuda de Hipotecas Plus firmareu la millor hipoteca al vostre abast a Barcelona i a Espanya.

La firma davant notari de l’escriptura de préstec és el moment final del procés hipotecari. Un moment crucial que marca l’inici d’una nova relació entre el banc i la persona hipotecada: la devolució mitjançant pagaments periòdics (normalment mensuals) de l’import concedit pel banc, amb unes quotes que comprenen el retorn del capital i els interessos.

L’escriptura de préstec hipotecari

El client té dret a revisar a la notaria l’esborrany de l’escriptura tres dies hàbils abans de la data pactada de la signatura. És un dret que tota persona hipotecada hauria d’exercir, per llegir amb calma totes les clàusules que es firmaran. Els nostres experts resoldran qualsevol dubte que sorgeixi de la lectura de l’esborrany.

Quan es firma un contracte de préstec hipotecari, ens comprometem a tornar en mensualitats els diners que ens presta l’entitat financera, pagant les comissions i els interessos pactats. Per a una informació completa sobre el préstec hipotecari és molt recomanable la guia del Banc d’Espanya accessible en aquest enllaç.

Les principals característiques financeres d’una hipoteca que cal tenir en consideració són:

 • La taxa d’interès: pot ser fix o variable. Si la hipoteca és de taxa fixa, la quota es manté constant durant tot el temps de vigència del préstec. Si és de taxa variable, en cada període de revisió (normalment anual o semestral) la quota es modifica; l’interès aplicable es calcula, habitualment, sumant un diferencial a l’euríbor. L’economista expert en hipoteques Pau A. Monserrat, col·laborador de Hipotecas Plus, ens explica en aquest fragment del programa laSexta Columna els seus punts de vista sobre els avantatges de les dues menes de taxa:
 • Les comissions. Les principals que s’han de tenir en compte són la d’obertura i la compensació per desistiment (per cancel·lació anticipada total, parcial o subrogatòria). En el cas dels préstecs hipotecaris de taxa fixa, cal comprovar també la compensació per risc d’interès..
 • Productes vinculats, com ara les assegurances, que poden encarir el cost final de la hipoteca. Es mereix una especial atenció la contractació de productes complexos com les permutes de taxes d’interès, que de vegades s’han recomanat inadequadament davant d’eventuals pujades de l’euríbor..
 • Altres clàusules hipotecàries, com ara les clàusules terra.

La firma a notaria

El moment en què es reuneixen físicament les persones relacionades amb l’operació hipotecària —compradors, venedors, apoderat del banc i notari— no hauria de ser problemàtic en absolut.

Tanmateix, sempre es poden produir situacions de tensió, a causa d’un canvi d’última hora de les condicions pactades, d’una assegurança que no s’havia negociat o de qualsevol altra incidència que la presència dels professionals de Hipotecas Plus ajudarà a resoldre.

Amb els nostres assessors, firmar un préstec hipotecari esdevindrà una bona experiència, no una font de problemes i maldecaps.

La negociació hipotecària que oferim a Hipotecas Plus suposa un servei d’alt valor afegit per als nostres clients: tractem de tu a tu amb el banc la concessió d’hipoteques per millorar-ne les condicions sempre que sigui possible.

El nostre poder de negociació

Per què els nostres experts tenen més poder de negociació amb els bancs que un client particular que acudeixi a una oficina o demani una hipoteca en línia directament?

Formació i experiència dels nostres professionals

La base per ser un bon negociador consisteix a disposar d’una formació adequada en matèria hipotecària i una experiència àmplia en aquesta mena de gestions. El nostre equip compta amb experts que han acumulat més de quinze anys d’experiència negociant dia a dia amb les entitats financeres.

Coneixement del mercat

Per poder negociar amb èxit cal conèixer les condicions de les diferents hipoteques que s’ofereixen al mercat. Els comparadors d’hipoteques ens poden orientar, tot i que no mostren les millors hipoteques al nostre abast, sinó les hipoteques ideals, molt sovint fora de mercat. Hipotecas Plus coneix les hipoteques més bones segons el perfil econòmic i les necessitats del client: hipoteques per a funcionaris immillorables, per a indefinits –segons la mena d’empresa i de col·lectiu–, per a autònoms i per a no residents, ii crèdits per a empreses

Firmem a diari

El poder de negociació que ens dona firmar cada dia hipoteques per a clients de Barcelona i altres zones de Catalunya i Espanya ens converteix en els aliats perfectes per negociar la vostra hipoteca. No és el mateix signar una o dues hipoteques en tota la vida que signar-ne trenta cada mes.

Tenim acords amb els millors bancs

Els millors bancs acostumen a tenir les millors hipoteques. Un bon banc amb qui tenim un acord no és pas un enemic del client, sinó un proveïdor de diners. Una bona relació comercial amb els bancs i un nivell baix de morositat de les hipoteques que gestionem ens ajuden a negociar unes condicions hipotecàries més favorables.

Negociem perquè signeu una bona hipoteca

A Hipotecas Plus sabem amb qui negociar en cada moment i quines condicions de la hipoteca són negociables, i fins a quin punt.

No serveix de res que un client intenti negociar una hipoteca amb el director d’un banc si aquest no té atribucions per concedir un determinat tipus de préstec a un preu competitiu, per exemple.

Nosaltres coneixem les hipoteques més barates que cada banc ofereix per a cada necessitat, i coneixem l’interlocutor que té la clau per acabar firmant la concessió del préstec. Confieu en la nostra capacitat negociadora i firmeu la hipoteca en les condicions més favorables.

La clau per firmar una hipoteca barata i adaptada a les vostres necessitats rau a contractar un bon assessorament hipotecari. Els assessors hipotecaris de Hipotecas Plus ens encarreguem d’assessorar-vos i guiar-vos durant tot el procés hipotecari perquè la vostra preocupació principal sigui trobar el millor habitatge per a la vostra família, emprendre un negoci en un local cèntric o finançar l’engegada d’un nou projecte empresarial.

L’assessor hipotecari que us atendrà a Hipotecas Plus és un expert en matèria hipotecària, preparat per oferir-vos aquests serveis:

1. Anàlisi personalitzat del vostre cas. No existeix la hipoteca més bona per a qualsevol persona i per a qualsevol necessitat de finançament. Hi ha la hipoteca més bona per al vostre cas concret. Els nostres experts estudiaran el vostre perfil pel que fa a situació econòmica, situació familiar, capacitat d’estalvi i coneixements financers en matèria hipotecària, a més de les variables relacionades amb les vostres necessitats creditícies, tant si voleu finançar el 100 % d’una casa com comprar un local, reunificar els vostres deutes o aconseguir finançament empresarial.

2. Enfocament correcte de la sol·licitud de préstec hipotecari. És possible que, per la vostra estabilitat laboral o nivell d’estalvis, demanar una hipoteca sense facilitar cap garantia addicional sigui una pèrdua de temps. Aportar avaladors o hipotecar l’habitatge d’un familiar com a segona garantia, per exemple, podria ser l’única manera d’optar a aconseguir una hipoteca. Enfocar adequadament la hipoteca fa la diferència entre perdre molt de temps i passar molts nervis, o firmar en poques setmanes.

3. Documentació. Analitzem tota la documentació facilitada pels sol·licitants de la hipoteca, la relativa als possibles avaladors i la que es refereix a les garanties immobiliàries per hipotecar.

4. Negociem les condicions més bones amb els millors bancs per a cada tipus d’hipoteca.

5. Informem el client de tot el procés de gestió hipotecària i l’assessorem sobre les clàusules hipotecàries de l’escriptura que firmarà, i l’acompanyem a l’acte de signatura davant notari.

L’assessorament hipotecari que oferim a Hipotecas Plus permet al client saber quines possibilitats té d’aconseguir una hipoteca, conèixer les millors condicions segons les seves possibilitats, estar informat de la situació del seu expedient en cada moment i signar davant notari amb un assessor hipotecari al costat. L’època en què firmàvem la primera hipoteca que ens oferia el director del banc ha passat a la història: amb Hipotecas Plus firmareu la millor hipoteca.

Els professionals del broker hipotecari Hipotecas Plus ens encarreguem de gestionar en nom vostre totes les etapes del procés hipotecari, perquè la vostra única preocupació sigui no deixar-vos el DNI el dia de la signatura davant notari. Analitzarem les vostres necessitats hipotecàries per plantejar bé, des del començament, la mena d’operació hipotecària que us cal i les garanties addicionals que podeu oferir, com ara avaladors o dobles garanties hipotecàries.

L’expedient hipotecari

Muntar adequadament l’expedient hipotecari no és una qüestió menor. Una documentació completa, actualitzada i ben presentada pot fer la diferència entre una hipoteca denegada i una altra d’aprovada.

Depenent de la complexitat de l’operació, per assolir l’èxit en la sol·licitud de crèdit serà molt positiu tenir a punt, juntament amb tota la documentació que demanem als clients per gestionar la hipoteca amb els bancs col·laboradors, un dossier personal on s’expliqui la formació i l’experiència del sol·licitant i altres aspectes rellevants de l’operació. L’elaboració d’aquest dossier, Hipotecas Plus la du a terme quan convé.

Documentació de l’immoble

Per sol·licitar una hipoteca cal primer haver triat l’immoble que s’ha d’hipotecar, sia per comprar-lo sia per aconseguir diners per reunificar deutes o finançar un projecte empresarial. Per conèixer la situació registral de la propietat es requereix una còpia de les escriptures de la casa i una nota simple actualitzada. A més haurem d’aportar una còpia del darrer rebut de la contribució urbana o IBI.

Si ja s’han pagat uns diners en concepte d’arres cal aportar el contracte corresponent. D’altra banda, si el propietari o la immobiliària disposen d’una taxació anterior recent, conèixer-ne el valor ajudarà molt a avaluar les possibilitats d’èxit de la sol·licitud d’hipoteca.

Documentació dels sol·licitants de la hipoteca

Els futurs titulars del préstec hipotecari han de presentar aquesta documentació actualitzada:

1- Documentació acreditativa de la identitat en vigor (DNI o NIE).
2- Vida laboral actualitzada. Si no disposem de vida laboral recent, la podem sol·licitar en línia a la Seguretat Social.
3- Darreres nòmines.
4- Contracte laboral vigent.
5- Última declaració de la renda (IRPF).
6- Alguns bancs demanen un extracte dels últims mesos del compte corrent, per comprovar que no tenim problemes per arribar a fi de mes, els moviments de la targeta i altra informació útil per avaluar la nostra capacitat de pagament i les nostres pautes de despesa.
7- Si estam de lloguer, haurem de presentar còpia del contracte i últims rebuts degudament pagats.
8- Si tenim altra mena d’ingressos, com ara algun habitatge de lloguer, haurem d’aportar justificants documentals dels cobraments respectius.
9- Si tenim altres propietats, n’aportarem les escriptures o notes simples actualitzades.
10- Si tenim algun altre préstec o deutes de targeta de crèdit, els justificants corresponents.
11- Si disposem d’estalvis en compte, dipòsits a termini, fons d’inversió, plans de pensions o qualsevol altra mena d’inversió, els documents que els acreditin.

Documentació dels avaladors

Depenent del banc, demanaran la mateixa documentació que es demana als titulars o una mica menys de paperassa. A més, possiblement ens caldrà una còpia de les escriptures de les seves propietats, tot i que aquesta informació es pot obtenir sol·licitant-ne una nota simple al Registre de la Propietat corresponent.

Si en comptes de firmar com a avaladors negociem amb l’entitat financera que hipotequi només una part d’un habitatge, cosa que es coneix com a doble garantia, amb el DNI de l’hipotecant no deutor i la documentació de l’immoble que s’hipoteca n’hi haurà prou.

Documentació específica per a reunificació de deutes

Si volem una hipoteca que reunifiqui tots els nostres deutes, a més de la documentació anterior necessitarem els contractes i els últims rebuts dels deutes que volem unificar.

Documentació específica per a empreses i autònoms

Si som autònoms i volem demanar una hipoteca, haurem de tenir a punt aquesta informació addicional:

1. Resum anual de l’IVA de l’any anterior.
Pagaments trimestrals de l’IVA de l’any en curs.
Pagaments fraccionats de l’IRPF de l’any en curs.
2. Com en el cas dels assalariats i dels funcionaris, la darrera declaració de l’IRPF presentada.
3. Últims rebuts pagats de la Seguretat Social.
4. És recomanable tenir un dossier amb informació del nostre negoci, experiència personal, millors clients i totes aquelles altres dades objectives i subjectives que considerem adients.

A societats que exploren noves línies de finançament, els bancs amb qui operem els poden sol·licitar:

1. Els últims impostos de societats.
2. Balanços actualitzats i compte de pèrdues i guanys.
3. Escriptures de la societat.
4. Dossier de negoci, amb la informació rellevant sobre la capacitat de generar recursos de l’empresa.

Una documentació completa i actualitzada és la primera estació en el trajecte cap a l’èxit d’una sol·licitud d’hipoteca.

Hipotecas Plus és un equip d’assessors hipotecaris experts en la gestió de préstecs hipotecaris per a particulars i en finançament empresarial. Els nostres serveis hipotecaris i de crèdit se centren a aconseguir-vos les condicions financeres més favorables que hi hagi al vostre abast, tant si sou funcionari com treballador per compte d’altri, autònom o empresari que busqueu nous canals de finançament.

Aconseguiu la millor hipoteca per finançar la compra del vostre habitatge, fins al 100 % del preu de compravenda i fins i tot amb les despeses incloses, segons perfil econòmic, capacitat d’estalvi i possibilitat d’aportar garanties addicionals. El nostre coneixement dels mercats hipotecari i immobiliari de Barcelona també ens permet oferir les hipoteques per a no residents més barates del mercat, així com el servei de reunificació de deutes, per unificar tots els préstecs i deutes en un sol préstec hipotecari.

Si sou un autònom amb capacitat de generar ingressos en el temps i amb experiència al vostre sector d’activitat, o bé un administrador d’una societat que busqueu les millors línies de finançament a curt, mitjà i llarg termini, consulteu els nostres professionals especialistes en crèdit empresarial.

 • Taxacions bancàries.
 • Cèdules d’habitabilitat.
 • Certificat d’eficiència energètica.
 • Declaracions d’obra nova.
 • Assessorament jurídic: Contractes de compravenda i lloguer d’immobles; Herències, reclamació de legitima; Extinció de Condomini.
 • Refinançament.
 • Assegurances.
 • Avals.

Busqueu una hipoteca a taxa variable d’interès per sota de l’euríbor més l’1 %? O potser la hipoteca a taxa fixa més barata del mercat? El banc us ha denegat la hipoteca però no us resigneu a perdre la casa ideal? Us fa falta finançar el 100 % del preu de compra i no teniu prou estalvis? Sou un no resident a Espanya i busqueu finançament hipotecari per adquirir un immoble a Catalunya?

Els professionals de Hipotecas Plus negociem amb els bancs perquè us concedeixin la hipoteca que necessiteu. Un client en solitari a penes té capacitat de negociació amb els bancs. En canvi, un mediador hipotecari amb una experiència de gestió hipotecària de més de quinze anys és un potent aliat que us permetrà aconseguir la hipoteca que estàveu buscant.

Sou una persona seriosa però els deutes han ultrapassat la vostra capacitat mensual de pagaments? Busqueu una solució hipotecària que us permeti pagar una sola quota al mes? Us cal una segona oportunitat financera per posar en ordre préstecs i deutes?

Analitzem la viabilitat d’una reunificació de deutes amb base hipotecària i avaluem si aquesta és de debò la solució per als vostres problemes d’endeutament. Agrupem els vostres deutes perquè les despeses financeres mensuals no acabin amb la tranquil·litat de la vostra família.

Esteu cansat que els bancs us tanquin la porta per ser autònom o per necessitar finançament empresarial?

Si sou capaç de gestionar una empresa i de generar ocupació i riquesa al llarg dels anys, nosaltres us podem oferir el millor crèdit professional.

Hipotecas Plus, serveis hipotecaris integrals.


Sol·licitar informació sobre les millors hipoteques.
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipotecas Plus és un intermediari de crèdit independent que mitjança entre persones físiques i jurídiques i les entitats financeres.

La definició d’intermediari de crèdit independent indica que no té subscrits acords de col·laboració amb cap entitat financera, i que, per tant, presta el seus serveis buscant sempre l’interès del client.

Hipotecas Plus mitjança en les operacions de concessió de préstecs i crèdits hipotecaris, préstecs personals, préstecs hipotecaris en divises, lísing, lísing al venedor (leasback) descompte bancari, rènting i facturatge. Aquestes operacions estan subjectes a l’estudi i l’aprovació de les entitats de crèdit i a les condicions que ofereixen. La prestació dels serveis és de caràcter onerós.

Les condicions d’ús i contractació de les diferents seccions i dels serveis que es presenten en aquest portal venen detallades a les condicions d’ús i/o contractació que podreu llegir, imprimir i desar.

Hipotecas Plus SLU està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, tom 34711, foli 162, fulla B255804, inscripció 1, i té el CIF B-62902382. És propietària de la marca Hipotecas Plus, registrada amb el número 2638052.

Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (en adelante Hipotecas Plus) garantiza la privacidad de los datos de carácter personal aportados, según la LOPD. La visita a este website no supone que el usuario esté obligado a facilitar ninguna información sobre sí mismo; no obstante durante la visita es posible sé que soliciten datos de carácter personal a través de formularios.

Dichos datos serán utilizados para contestar a la solicitud por su parte y formarán parte del fichero clientes, cuyo responsable es: Hipotecas Plus, en Rambla Catalunya, 66, 5º G-H – Barcelona donde podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, mediante escrito la dirección antes indicada incluyendo copia del DNI o documento identificativo equivalente.

La negativa a proporcionar los datos supondrá la no prestación o la imposibilidad de acceder al servicio para los que eran solicitados. En el supuesto de que aporte sus datos a través de un mensaje de correo electrónico, el mismo formará parte del mismo fichero cuya finalidad será la gestión de la solicitud o comentario que nos realiza, siendo aplicables el resto de extremos indicados en el párrafo anterior.

Aviso Legal y Política de Privacidad

Conforme al art. 10 de la Ley 34/2002, de 11 de julio, de servicios de la sociedad de la información y de comercio electrónico (LSSI-CE) y la Ley 56/2007, de 28 de diciembre, de Medidas de Impulso de la Sociedad de la Información, se informa que la presente página web: www.hipotecasplus.es, pertenece a Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (Hipotecas Plus en adelante), con número de CIF: B-62902382, domiciliada en Rambla de Catalunya, núm. 66 5º G-H, 08007 Barcelona. Con correo electrónico: [email protected]

Protección de datos de carácter personal

El Reglamento de General de Protección de Datos (RGPD) ha entrado en vigor el 25 de mayo de 2018 y es directamente aplicable a todos los Estados miembros de la Unión Europea (leer el Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo para más información), corrigiendo y complementando la vigente Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD).

A continuación resolveremos una serie de preguntas relativas al tratamiento de los datos personales que usted cede a Hipotecas Plus, mediante la cumplimentación de sus formularios de contacto o cualquier otra vía (correo electrónico, respuestas en blog o en otros foros online de la empresa).

¿Quién es el responsable de tratamiento de mis sus datos personales?

Usted es el propietario de sus datos de carácter personal y cuando los comunica a una empresa no se los regala, solo se los cede para que haga un tratamiento legítimo y acorde a la normativa al respecto. El responsable de los ficheros con sus datos personales o responsable de tratamiento es nuestra empresa, persona física que decide sobre la finalidad, contenido y uso del tratamiento de los datos.

Por tanto, el encargado de tratamiento y datos de contacto para ejercer sus derechos, que le explicaremos a continuación, es:

Soluciones Hipotecarias, S.L.U. (marca comercial Hipotecas Plus)

CIF: B-62902382

Rambla de Catalunya, núm. 66 5º G-H

08007 Barcelona

Teléfono 932 153 300

Email: [email protected]

Persona de contacto: Antonio Beltrán

¿Qué derechos en relación a mis datos personales tengo?

Derecho a conocer qué datos de usted tiene, para qué los utiliza y a quién puede cederlos Hipotecas Plus (derecho de Acceso según terminología de la LOPD). Nos reservamos el derecho a conservar sus datos personales de forma indefinida, salvo que usted nos diga lo contrario.

Derecho a solicitar a Hipotecas Plus la suspensión del tratamiento de sus datos, si impugna la exactitud de sus datos, mientras Hipotecas Plus verifica dicha exactitud. Igualmente, si ha ejercido su derecho de Oposición al tratamiento de datos, mientras verificamos si los motivos que usted alega para la oposición prevalecen sobre el interés legítimo del tratamiento. Se puede oponer al tratamiento por motivos personales o cuando el tratamiento tenga por objeto el marketing directo.

Derecho a la Portabilidad de sus datos a otro proveedor de servicios, en un formato estructurado, de uso común y lectura mecánica, siempre que sea técnicamente posible y cuando los haya utilizado o tratado con su consentimiento o exista un contrato al respecto.

Derecho de Rectificación de sus datos, cuando usted considere que son inexactos o incompletos.

Derecho a solicitar la supresión de sus datos (derecho de Cancelación) por tratamiento ilícito de datos, por la desaparición de la finalidad que motivó el tratamiento o recogida, cuando usted revoque su consentimiento o se oponga a su tratamiento.

¿Con qué finalidad se tratan mis datos?

La finalidad del tratamiento de sus datos personales será gestionar nuestra relación comercial, su solicitud de información o la gestión de su solicitud de crédito.

¿Existen decisiones automatizadas de elaboración de perfiles usando mis datos?

Hipotecas Plus no evalúa aspectos personales relativos a usted, basados únicamente en el tratamiento automatizado y que produzcan efectos jurídicos en usted o le afecten significativamente de modo similar, como la denegación automática de una solicitud de crédito en línea o los servicios de contratación en red en los que no medie intervención humana alguna.

¿A qué destinatarios se pueden comunicar mis datos?

Sus datos se comunicarán a los encargados de tratamiento, si procede.  Un encargado de tratamiento es la persona física o jurídica, pública o privada, u órgano administrativo que, solo o conjuntamente con otros, trate datos personales por cuenta del responsable del tratamiento (Hipotecas Plus) o del responsable del fichero, como consecuencia de la existencia de una relación jurídica que le vincula con el mismo y delimita el ámbito de su actuación para la prestación de un servicio (por ejemplo la asesoría laboral y fiscal).

Cederemos a terceros sus datos cuando haya una obligación legal al respecto o cuando nos lo haya autorizado expresamente mediante el check de nuestros formularios, por comunicación telemática, telefónica u otro medio que posibilite el registro de dicha autorización.

Sus datos y e información documental que nos haya podido hacer llegar pueden ser comunicados, además de los destinatarios que nos obligue una ley, a (listado actualizado a mayo de 2018):

Bancos y entidades financieras con las que colaboramos: Abanca Corporación Bancaria, Banca Pueyo, Banco Alcalá, BBVA, Banco Caixa Geral, Banca Caminos, Banca Cetelem, Bancofar Bankia, Bankinter, Bankoa, Banco Mare Nostrum, Banco Mediolanum, S.A., Banco Pichincha, Banco Popular, Banco de Madrid, Banc Sabadell, Banco Santander, CaixaBank, Caja Castilla-La Mancha, Caja de Ahorros Ontinyent, Caja España Inver. Salamanca y Soria, Caja de Ahorros y M.P de las Baleares, CajaSur Banco, Catalunya Banc, Colonya – Caixa d’Estalvis de Pollensa, Deutsche Bank SAE, Deutsche Bank Credit, EvoBank, Ibercaja Banco, Instituto de Crédito Oficial, KutxaBank, Liberbank, Open Bank, Banco Santander, Santander Consumer Finance, TargoBank, UBS Bank, Unicaja Banco, UNOE Bank, Credit Agricole, Bankia, ING, Banco, Unión de Créditos Inmobiliarios, Banca March, BNP Paribas.

Empresas tasadoras: Alia Tasaciones, Aesval, Aguirre Newman Valoraciones y Tasaciones, Arco valoraciones, Arquitasa, Assets, Barna-tasa, Catsa, Cbre Valuation Advisory, Cohispania, Col·lectiu Arquitectes Taxadors, Europea General de Valoraciones, Eurotasa, Euroval, Gecopinsa Tasaciones, Gesvalt, Grupo Tasvalor, Gurruchaga Tasaciones, Ibertasa, Inmoseguros Tasación, IMS Tasaciones, Innotassa, Instituto de Valoraciones, Intraser, Krata, LKS Tasaciones, Maytilus, Risc Valor, Servatas, Serveis Taxacions Caixa Laietana, Servicios Vascos de Tasaciones, Sivasa, Sociedad de Tasación S.A., Tabimed, Tasaciones Hipotecarias, Tasaciones Andaluzas, Tasaciones Hipotecarias Renta, Tasaciones y Consultoría, Tasagalicia, Tasalia, Tasamadrid, Tasasur, Tasiberica, Tasvalor, Tecglen, Tecnitasa, Thirsa, Tinsa, Unitasa, UVE Valoraciones, Valoraciones y Tasaciones Hipotecarias, Valencia Terra, Valoraciones Mediterraneo, Valtecnic y Zehazki.

Otros intermediarios hipotecarios y empresas relacionadas: Futur Finances Balears S.L. y Cruversan Soluciones S.L. (Ibercredit).

Es posible que en algún momento tengan acceso a sus datos:

Gabinete Soler Asesores Asociados, S.L. (asesoría fiscal), All-Safe, S.L. (Destrucción confidencial de documentos), Aldecoa Assessorament i Gestio, S.L. (Asesoría fiscal y laboral), Extreme Information Technologies, S.L. (Software a medida), Benigno Carvajal Fernandez (Diseño web corporativo), Raiola Networks, S.L. (Hosting), Victor Navarro Aguaviva (Mantenimiento informático), Angel Castillo Jimenez (Desarrollo de aplicaciones y páginas web), Antonio Alejo Lara Morales (SEO).

¿Cuál es la legitimación para el tratamiento de sus datos?

La legitimación es la base jurídica en la cual se basa el tratamiento de sus datos (legitimación por ejecución de un contrato, por cumplimiento de una obligación legal, por misión en interés público o ejercicio de poderes públicos, legitimación por interés legítimo de responsable o de un tercero y por consentimiento del interesado).

En su caso, si ha rellenado alguno de nuestros formularios, ha realizado un comentario en un artículo de nuestro portal, nos ha remitido un correo electrónico o puesto en contacto por cualquier otra vía, la legitimación para el tratamiento de sus datos se basa en su consentimiento, mediante una clara acción afirmativa que refleja su voluntad libre, específica, informada e inequívoca.

Sus datos han de ser veraces

Usted nos garantiza que los datos personales facilitados son veraces y se hace responsable de comunicar a Hipotecas Plus cualquier modificación de los mismos. Usted responderá, en cualquier caso, de la veracidad de los datos facilitados, reservándose Hipotecas Plus el derecho a excluir de los servicios registrados a todo usuario que haya facilitado datos falsos, sin perjuicio de la demás acciones que procedan en Derecho.

Enlaces a otras webs

El sitio web www.hipotecasplus.es contiene enlaces a páginas web de compañías y entidades de terceros. Hipotecas Plus no puede hacerse responsable de la forma en la que estas compañías tratan la protección de la privacidad y de los datos personales, por lo que le aconsejamos que lea detenidamente las declaraciones de política de privacidad de éstas páginas web que no son propiedad de Hipotecas Plus en relación al uso, procesamiento y protección de datos personales.

Hipotecas Plus se reserva el derecho de revisar su Política de Privacidad en el momento que lo considere oportuno (última versión de 21 de mayo de 2018). Por esta razón, le rogamos que compruebe de forma regular esta declaración de privacidad para leer la versión más reciente de la política de privacidad.

Política de cookies

La presente política de cookies tiene por finalidad informarle de manera clara y precisa sobre las cookies que se utilizan en la página web de Hipotecas Plus.

¿Qué son las cookies?

Una cookie es un pequeño fragmento de texto que los sitios web que visita envían al navegador y que permite que el sitio web recuerde información sobre su visita, como su idioma preferido y otras opciones, con el fin de facilitar su próxima visita y hacer que el sitio le resulte más útil. Las cookies desempeñan un papel muy importante y contribuyen a tener una mejor experiencia de navegación para el usuario.

Tipos de cookies

Según quién sea la entidad que gestione el dominio desde dónde se envían las cookies y se traten los datos que se obtengan, se pueden distinguir dos tipos: cookies propias y cookies de terceros.

Existe también una segunda clasificación según el plazo de tiempo que permanecen almacenadas en el navegador del cliente, pudiendo tratarse de cookies de sesión o cookies persistentes.

Por último, existe otra clasificación con cinco tipos de cookies según la finalidad para la que se traten los datos obtenidos: cookies técnicas, cookies de personalización, cookies de análisis, cookies publicitarias y cookies de publicidad comportamental.

Para más información a este respecto puede consultar la Guía sobre el uso de las cookies de la Agencia Española de Protección de Datos.

Cookies utilizadas en la web

A continuación se identifican las cookies que están siendo utilizadas en este portal así como su tipología y función:

La página web de Hipotecas Plus utiliza Google Analytics y Webmaster Tools, servicios desarrollados por Google, que permiten la medición y análisis de la navegación en las páginas web. En su navegador podrá observar cookies de este servicio. Según la tipología anterior se trata de cookies propias, de sesión y de análisis.

A través de la analítica web se obtiene información relativa al número de usuarios que acceden a la web, el número de páginas vistas, la frecuencia y repetición de las visitas, su duración, el navegador utilizado, el operador que presta el servicio, el idioma, el terminal que utiliza y la ciudad a la que está asignada su dirección IP. Información que posibilita un mejor y más apropiado servicio por parte de este portal.

Para garantizar el anonimato, Google convertirá su información en anónima truncando la dirección IP antes de almacenarla, de forma que Google Analytics no se usa para localizar o recabar información personal identificable de los visitantes del sitio. Google solo podrá enviar la información recabada por Google Analytics a terceros cuanto esté legalmente obligado a ello. Con arreglo a las condiciones de prestación del servicio de Google Analytics, Google no asociará su dirección IP a ningún otro dato conservado por Google.

También utilizamos cookies de Pipedrive y de MailChimp.

Aceptación de la política de cookies

Si sigue navegando por la web asumimos que usted acepta el uso de cookies.

Cómo modificar la configuración de las cookies

Usted puede restringir, bloquear o borrar las cookies de Hipotecas Plus o cualquier otra página web utilizando su navegador. En cada navegador la operativa es diferente, la función de “Ayuda” le mostrará cómo hacerlo. Instrucciones para borrar cookies en Chrome.

Hipoteques per a funcionaris

Saps que pel fet de ser funcionari tens una sèrie d’avantatges a l’hora de contractar una hipoteca?

Avantatges per a funcionaris

Aportació inferior
Alguns bancs poden arribar a oferir fins al 100 % de taxació.

Más endautament
S’amplia la capacitat d’endeutament per damunt de la mitjana.

Si ets funcionari, contacta amb nosaltres perquè t’ajudem a tancar la hipoteca més avantatjosa possible.

Controlarem tota la documentació i tots els detalls relacionats amb l’habitatge que vols comprar.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Simulador hipotecario

 

Atenció especial per a agents immobiliaris

932 153 300

 


 
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Préstecs amb garantia hipotecària

“Ens feien falta diners mentre veníem el nostre habitatge”

 • Ens fem càrrec de totes les despeses que tinguis fins que venguis la propietat.

“Vaig heretar un pis, no tenia diners per pagar els impostos, em van facilitar els diners que necessitava i em van resoldre totes les qüestions legals.”

 • Avancem tots els diners que et facin falta per liquidar les despeses i els impostos derivats de l’acceptació de l’herència.

 

 • Sense burocràcia.
 • Amb RAI, ASNEF–EQUIFAX, EXPERIAN, EMBARGOS.
 • Si tens patrimoni però no liquiditat.
 • Si tens patrimoni, però no rendes demostrables.
 • Si necessites diners urgentment.
 • Si el banc no respon.
 • Si busques finançament alternatiu al bancari.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipoteca per extinció de condomini – herència

Quan es produeix la mort d’un familiar directe (pare o mare, germà o germana, etc.) es generen situacions patrimonials que no deixen de preocupar-nos.
Hi ha la possibilitat que estiguem en situació d’heretar el pis familiar on vam créixer i que ens interessi quedar-nos-el o bé, al contrari, que no ens sembli convenient mantenir-lo com a part del nostre patrimoni (pels costos tributaris, comunitaris, etc., que ens representaria).

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipoteca d’extinció de condomini per separació o divorci

Quan una parella que va comprar una casa se separa i pacten cedir l’habitatge a una de les parts, hi ha el que s’anomena extinció de condomini. La cessió s’acostuma a fer a canvi d’una quantitat de diners o pactant altres condicions que interessin a les dues parts.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipoteca per a nova construcció

Si es disposa d’un bon acompanyament professional surt més a compte fer-se un mateix la casa –amb una hipoteca d’autopromotor– que comprar-la ja feta. No és només que ens resultarà més econòmica, sinó que a més serà com l’havíem somniat.

El preu final és més reduït perquè no paguem els costos del promotor ni els de comercialització; i si paguem el mateix, podrem utilitzar materials de més qualitat.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipoteca per a no residents o estrangers

Ets estranger i busques seguretat per comprar un bé a Espanya?
Ets espanyol resident en un altre país i vols comprar una casa a la teva ciutat, a la platja, a la muntanya?

T’ajudarem a aconseguir una hipoteca sense moure’t del país on vius ara.

Els diners que aportis a la compra han d’estar dipositats en un banc del teu país d’origen o del país on visquis actualment. No s’admeten aportacions en efectiu a la compra.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

Per comprar sense haver venut abans

Hi ha diverses raons per les quals decidim canviar de casa: perquè la família ha crescut, perquè han millorat les nostres expectatives professionals, perquè les nostres necessitats han variat…
Financem el 100 % + despeses.
Quotes reduïdes fins que venguis.

Controlarem tota la documentació i els detalls relatius a l’habitatge que vols comprar.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

Tens/aportes per a les despeses i una mica més

Per a aquells que tenen estalviat el 10 % del preu de l’habitatge més les despeses d’escriptura de la compravenda i la hipoteca.

Perquè, per a certes quantitats, les despeses suposen una factura enorme en les operacions de compravenda i hipoteca.

Controlarem tota la documentació i tots els detalls relacionats amb l’habitatge que vols comprar.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Compra por 400.000 € o més

Si necessites una hipoteca però et vols estalviar els maldecaps d’una negociació amb els bancs, deixa-ho en les nostres mans.

Les hipoteques Prèmium són ideals per a aquells que disposen del 20 % del preu de l’immoble o més i dels diners per a les despeses d’escriptura de la compravenda i la hipoteca.

T’oferim les millors condicions del mercat, des de Euribor + 0,70%, i a taxa fixa des de l’1,50 %

Controlarem tota la documentació i tots els detalls relacionats amb l’habitatge que vols comprar.

Sol·liciti informació sobre la seva hipoteca

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Hipoteques en les millors condicions

Us financem el 100 % del preu del pis, l’apartament, l’adossada o el xalet a Barcelona o Madrid en les millors condicions del mercat al vostre abast.

Segons el vostre perfil econòmic, fins i tot podem aconseguir que firmeu una hipoteca al 100 % més les despeses, sempre que la quantitat que us fa falta no superi el 80 % de la taxació. Amb avaladors solvents i la possibilitat d’hipotecar un segon immoble, gestionem les millors hipoteques al 100 %.

Sol·liciteu informació sense compromís trucant als experts hipotecaris de Plus majoristes financers al 932 153 300, o omplint el nostre senzill formulari de contacte.

Els nostres serveis hipotecaris

Som un broker o intermediari hipotecari especialitzat a negociar les millors condicions per als préstecs hipotecaris dels nostres clients. Disposem de personal tant a Barcelona com a Madrid, i de la possibilitat de signar en qualsevol punt d’Espanya.

Un broker hipotecari ofereix un servei d’alt valor afegit a canvi d’uns honoraris que es paguen si el client signa la hipoteca amb l’entitat financera seleccionada per la nostra empresa. Els serveis hipotecaris de Plus majoristes financers suposen un “clau en mà” hipotecari: el client només s’ha de preocupar de lliurar-nos la documentació que li demanem al començament, i de firmar davant notari al final del procés. Nosaltres ens encarreguem de:

1. Demanar la hipoteca a nom del client als millors bancs del país, maximitzant les possibilitats que el client aconsegueixi el préstec.

2. Negociar amb els bancs les millors condicions possibles.

3. Assessorar el client en tots els aspectes immobiliaris, jurídics i financers relacionats amb l’operació.

4. Sol·licitar la taxació.

5. Preparar la firma davant de notari.

Som els vostre millor aliat a l’hora de demanar una hipoteca amb èxit.

Les nostres hipoteques

Obtenim condicions immillorables en hipoteques per a:

 • Funcionaris.
 • Indefinits.
 • Autònoms.
 • Empreses.
 • No residents a Espanya que volen comprar a Barcelona o Madrid.

Tenim el préstec hipotecari a la vostra mida:

 • Hipoteques a taxa fixa, variable i mixta.
 • Hipoteques autopromotor.
 • Hipoteques 100%.
 • Carència de capital els primers anys.
 • Hipoteques interest rate only.

I qualsevol altra modalitat de préstec que encaixi amb les vostres necessitats i possibilitats.

Passos per aconseguir la vostra hipoteca

1.- Sol·licitud – omplint els nostre formulari de contacte.

2.- Lliurament de documentació i firma imprescindible de la informació precontractual. Estarem encantats d’atendre-us en persona a les nostres oficines, concertant cita prèviament.

3.- En pocs dies, un cop aprovada la hipoteca, ens reunirem per analitzar conjuntament les condicions financeres acordades.

4.- Si la quota i les altres condicions financeres s’avenen a les vostres necessitats, arriba el moment que encarreguem la taxació.

5.- Arriba la taxació i anem al notari a signar. Sempre recomanem exercir el dret de revisar l’esborrany de l’escriptura tres dies hàbils abans de la firma, acudint al notari seleccionat.

Quant trigaré a aconseguir la hipoteca? En quinze dies la podem tenir a punt perquè firmeu davant notari.


Documentos necessaris

 


Demanéu informació sobre les millors hipoteques.

 
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales

 

Som consultors i intermediaris financers especialitzats a gestionar operacions de crèdit per a empreses i autònoms que tinguin l’activitat principal a Barcelona o Madrid, encara que estudiem expedients de crèdits a la resta de regions d’Espanya.

 

Crèdit per a empreses

Si sou l’administrador d’una societat anònima o de responsabilitat limitada i busqueu les millors opcions de crèdit per a la vostra empresa, a Plus majoristes financers us podem ajudar: analitzarem l’estructura financera de la companyia i les seves necessitats de finançament a curt, mitjà i llarg termini, i gestionarem l’expedient amb els bancs que ofereixin en cada moment les millors condicions.

Oferim un assessorament financer orientat a l’obtenció del crèdit o el préstec que encaixin més bé amb les necessitats de l’empresa i que estiguin a l’abast de la seva situació econòmica. Som experts en la intermediació de crèdit bancari i també us podem assessorar sobre les possibilitats d’aconseguir diners mitjançant crèdits fintech directes, crowdlending i equity crowdfunding.

Si us cal una pòlissa de crèdit barata per obtenir circulant, un préstec a diversos anys o una hipoteca per adquirir un local o una fàbrica, confieu en la professionalitat, l’experiència i la competència dels nostres professionals.

Crèdit per a autònoms

El col·lectiu de treballadors per compte propi o autònoms troba en molts bancs dificultats importants per a l’obtenció de crèdit en bones condicions i per l’import que requereixen. Les necessitats financeres personals i les professionals es confonen molt sovint, de manera que el risc del negoci es pot transmetre a l’esfera personal i familiar.

Comptar amb un assessor independent especialitzat en finançament per a autònoms és una basa guanyadora que us proporcionem els professionals de Plus majoristes financers.

Si busqueu una pòlissa de crèdit o de descompte de pagarés, aconseguir liquiditat amb una bestreta de les vostres factures pendents de cobrament, o un préstec personal o hipotecari, confieu en els nostres assessors de crèdit. Estudiarem la millor manera de presentar el vostre expedient als bancs i negociarem en nom vostre les condicions financeres més favorables, amb tan pocs productes vinculats com sigui possible i amb les garanties addicionals justes.

préstamos personales
préstamos personales
préstamos personales
préstamos personales
préstamos personales

 

Sol·liciteu informació sobre les millors hipoteques.

 

 • Fins 15.000€ pels teus projectes.

 • Sense comissió d’apertura.

 • Tipus d’interés molt competitiu TIN desde 5,95%** TAE 6,12%
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Informació de Contacte

Contactéu amb nosaltres. El nostre equip trobarà la solució més bona d’acord amb la vostra demanda d’informació.
Estem a la vostra disposició, tant a les nostres oficines com al telèfon que apareix a continuació.
També podeu contactar amb nosaltres per email i amb el formulari situat a la dreta.
Gràcies per contactar amb nosaltres.

 

HIPOTECAS PLUS
Rbla. Catalunya, 66 5º G-H
Barcelona
Telèfon: 932 153 300
Fax: 932 720 637
E-mail: [email protected]

Formulari de Contacte

Oferim solucions financeres tant per a empreses com per a particulars. Si us cal una hipoteca o millorar la vostra situació financera mitjançant un préstec personal estem a la vostra disposició. Comptem amb un equip multidisciplinar d’especialistes dels mons del dret, bancari i econòmic, que us poden ajudar a trobar una solució per a les vostres necessitats de finançament. Contacteu amb nosaltres sense compromís i conegueu tots els nostres serveis. Estudiarem el vostre cas sense compromís.

Demaneu informació sobre les millors hipoteques

Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres
Sobre Nosaltres