Sin categoría

La revolució de les hipoteques ha començat

En Plus Majoristes Financers som un equip d´assessors hipotecaris experts en la gestió de prestecs hipotecaris per a particulars i finançament empresarial.

Els nostres serveis hipotecaris i de crèdit se centren a aconseguir-te les millors condicions financeres a tu a l´abast, siguis funcionari, un treballador per compte d´altre, un autònom o una empresa a la recerca de nous canals de finançament.

 

 

La teva hipoteca llista en 15 dies. Ens trobaràs a Catalunya, València, Madrid i Illes Balears.

 

Continuar leyendo
Hipoteques 100%

Hipoteques per a mileuristes

En aquest article exposarem una guia per conèixer sota quines condicions els bancs concedeixen hipoteques als mileuristes i quins factors hi haurà en contra per aconseguir-les. Els nostres experts hipotecaris us buscaran les condicions més favorables en hipoteques per a mileuristes. Ompliu aquest formulari per rebre’n tota la informació sense compromís.

Molts dels clients que contacten amb nosaltres tenen el sou afectat per la famosa devaluació interna que es pateix al país. Deu anys enrere, abans de la crisi, el sou mitjà d’una parella era d’uns 3.000 € al mes, aproximadament, mentre que avui dia el salari conjunt de moltes parelles se situa entre els 2.300 i els 2.500 €, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Dit d’una altra manera, la majoria de les parelles que volen comprar estan formades per assalariats mileuristes.

Quan es concedirà una hipoteca a uns mileuristes

Continuar leyendo
Hipoteca Estrangers Hipoteca no resident

Hipoteques per a no residents a Espanya

Hipoteques per a estrangers no residents

Les hipoteques per a estrangers no residents són préstecs hipotecaris adreçats a estrangers que no tenen la residència fiscal a Espanya.

Aquestes hipoteques són per a la compra d’una segona residència per part d’un estranger. El procés per aconseguir la hipoteca funciona gairebé de la mateixa manera que per alss espanyols que compren una segona residència.

El percentatge de les compres que fan els estrangers sobre el total és al voltant d’un 15 %. En conseqüència és imprescindible saber informar-los adequadament i amb solvència tècnica dels passos que han de fer per dur a terme la compra amb seguretat, i dels requisits que demanen les entitats financeres per a la concessió de la hipoteca.

 

Abans de la compra els estrangers han de:

Continuar leyendo
Hipoteca Autònoms

Hipoteca per a autònoms

Consells per aconseguir una hipoteca si sou autònom

Perquè li concedeixin una hipoteca, l’autònom ha de complir els mateixos requisits que qualsevol treballador per compte d’altri.

Hipoteca per a autònoms? No existeix, i no és perquè els bancs s’hagin oblidat d’aquest sector laboral. No hi ha diferències entre una hipoteca per a autònoms i una altra per a un treballador per compte d’altri, són exactament iguals. El procés de concessió, en tots els casos, dependrà de la demostració dels ingressos que cada un té per la seva activitat, mitjançant els impostos i els moviments bancaris.

Una cosa diferent és Q, que per això ha de tenir personal format per interpretar la documentació que aporta l’autònom. La meva experiència m’indica que hi ha pocs comercials a les entitats financeres que sàpiguen interpretar aquesta documentació (atenció!, són el primer filtre) i per això sovint rebutgen l’operació sense haver-la estudiat. La principal raó d’aquest rebuig és, doncs, la falta de formació dels comercials, i no la incapacitat del client autònom de retornar els diners.

Continuar leyendo
Hipoteques 100%

Simulador hipotecari i càlcul de despeses de compra i d’hipoteca

Hem actualitzat el nostre “simulador hipotecari de butxaca” per agències immobiliàries, i com de costum el compartim per la utilitat que té quan estem parlant amb un client, som al carrer, tenim els ordinadors apagats o estem fent altres coses.

Entenem que quan un client fa una pregunta, hi ha d’haver una resposta immediata.

  1. Hi hem incorporat aquestes novetats amb la finalitat de ser més precisos:
  2. Càlcul al 2 % de taxa d’interès de sortida.
  3. Quotes per a menors i per a majors de trenta-dos anys.
  4. Despeses orientatives de les escriptures de compra i d’hipoteca, per a menors i per a majors de trenta-dos anys (s’hi inclouen assegurances de vida i llar i honoraris de Plus).

Conservem altres aspectes que permeten respondre immediatament les preguntes habituals que fan els clients:

  1. Si puja l’euríbor, quant podríem arribar a pagar?” Així mantenim el càlcul al 4,5 % de taxa d’interès i podem informar els clients de fins a quant li podria pujar la quota. És, d’altra banda, una exigència de la Llei 20/2014 de 29 de desembre de protecció dels consumidors hipotecaris
  2. “Quant hem de guanyar perquè ens concedeixin la hipoteca?” La nòmina mínima que hauria de guanyar el client per tenir la total seguretat que li concediran la hipoteca, calculant al 4,5 %.

 

Coneixent la nòmina mínima que hauria de tenir el client i l’aportació que fa a la compra evitarem fer visites a immobles que el client no pot adquirir.

Continuar leyendo
Extinción de condominio Herència

Us ajudem amb les herències. Préstecs per pagar impostos de successions

 

A Plus Majoristes Financers us ajudem perquè feu de manera fàcil i ràpida tots els tràmits d’acceptació d’herències. Des de sempre hem col•laborat amb aquelles famílies que al moment d’heretar es troben en una situació complicada econòmicament o bé familiarment, que dificulta fer el repartiment o afrontar totes les despeses de tramitar una acceptació d’herència. L’herència és un episodi esperat, però els bancs no ofereixen finançament per a una cosa que encara no és nostra.

Posem a la vostra disposició el departament jurídic, fiscal i financer de Plus Majoristes Financers, que us facilitarà i agilitarà tots aquests tràmits. Us ajudem a aconseguir tot el finançament que necessiteu per pagar:

Continuar leyendo
Hipoteca d’interès fixa Hipoteques 100%

Hipoteques amb taxa d’interès fixa o variable?

Una pregunta que sempre ens hauríem de fer quan afrontem el procés de sol·licitud d’un préstec hipotecari és si ens convé més hipotecar-nos amb una taxa d’interès fixa o variable. La resposta depèn de multitud de factors, relacionats tant amb algunes variables econòmiques futures com amb el nostre perfil personal i econòmic.

Factors econòmics

En primer lloc cal tenir en compte que l’evolució de les taxes d’interès (principalment l’euríbor a un any, que és el referencial més usat per a les hipoteques variables a Espanya) serà determinant per valorar, a posteriori, si ho hem encertat escollint una hipoteca amb taxa variable en comptes de variable o mixta. Els experts d’Hipoteca Plus tramiten hipoteques amb una taxa fixa nominal del 2 % —fins i tot més barates, segons el perfil del client— i amb un termini d’amortització de fins a trenta anys. És millor aquesta taxa fixa o una de variable de l’euríbor més 1? No ho podrem saber fins que hagin passat les tres dècades del termini d’amortització i comparem la suma de les quotes fixes constants pagades durant aquest temps amb la de les quotes variables que haurien resultat en cada revisió.

Continuar leyendo
Hipoteques 100%

Hipoteques 2017 a Barcelona

Hipoteques 2017 a Barcelona

Com trobar la millor hipoteca el 2017 a Barcelona?

Una pregunta agosarada, si tenim en compte que  acabem d’entrar en l’any 2017, certament. No obstant això, sota el títol de “Hipoteques 2017 a Barcelona” podem analitzar multitud de senyals que ens permetran esbrinar com  seran les condicions i els requisits de les hipoteques durant aquest nou any. Si busqueu una hipoteca adaptada a les vostres necessitats i possibilitats, us aconsello començar sol·licitant informació sense compromís als experts hipotecaris d’Hipotecas Plus en aquest enllaç.

Les millors hipoteques 2017 a Barcelona seran, des d’un determinat punt de vista, una mica pitjors que les del 2016, si tenim en compte les taxes d’interès fixes d’algunes ofertes de l’any anterior. Pel que fa a la competència en taxes d’interès variables, l’euríbor més l’1 % seguirà sent la referència que separi les millors hipoteques de les no tan bones. Potser hi haurà moviments que acostaran els millors diferencials al 0,90 %, però no és previsible que durant el 2017 baixin més enllà d’aquesta referència.

Continuar leyendo
1 2 3