Treballem per aconseguir-vos la millor hipoteca!


Hipotecas Plus és un equip de professionals del sector hipotecari, ubicats físicament a Barcelona, que donem servei a tot Catalunya, a Madrid i a altres zones d’Espanya. Som mediadors hipotecaris independents amb experiència al mercat de crèdit immobiliari des de l’any 2000. Oferim als nostres clients un servei integral perquè la seva única preocupació sigui portar el DNI el dia de la signatura davant notari.

Som professionals experts: més de quinze anys de treball i centenars de clients satisfets ens avalen. El nostre equip humà té un sol objectiu: que aconseguiu la millor hipoteca adaptada a les vostres possibilitats i necessitats.

La nostra feina comença gestionant la documentació econòmica amb els bancs que col·laboren amb nosaltres, però va molt més enllà: us assessorem sobre la millor manera de demanar finançament, negociem amb les entitats financeres perquè millorin les condicions que ofereixen, ens encarreguem que la taxació de l’immoble sigui ràpida i adequada al seu valor, revisem la lletra petita de les escriptures i us acompanyem el dia de la signatura davant notari. Els nostres honoraris, meritats només si firmeu el préstec hipotecari, no són un cost: són la inversió més bona en temps i diners


Sol·licita la teva hipoteca

Serveis

Descobriu els serveis hipotecaris que oferim a funcionaris, indefinits, autònoms i empreses.

Documents

Recopileu la documentació que ens cal per gestionar amb èxit la vostra sol·licitud de préstec.

Consulta

No ens limitem a aconseguir-vos una hipoteca barata, sinó que us oferim un assessorament hipotecari integral.

Negociació

Ens encarreguem de sol·licitar la taxació, negociar les millors condicions amb els bancs i preparar la signatura davant notari.

Notaría

El moment crucial: firmar l'escriptura de préstec hipotecari davant notari. Us hi acompanyem i protegim els vostres drets.

La teva Hipoteca

Fi del procés: heu signat la hipoteca en les millors condicions possibles. Quedem al vostre servei per qualsevol consulta posterior.

Solucions hipotecàries per a particulars i empreses.


Financem Fins Al 100 % Del Preu De Compra De L’immoble I Despeses. Demaneu La Vostra Hipoteca.

Ompliu el nostre senzill formulari de contacte i estudiarem el vostre cas sense compromís. Les millors condicions hipotecàries al vostre abast.


Més Informació

We Finance Up To 70% Of The Purchase Price

Let us help finding the best mortgage deal for you. Mortgages for non residents


More Information

Les Hipoteques I Els Crèdits Millors Per A La Vostra Empresa

Aconseguiu les millors condicions del mercat en hipoteques i crèdits per a empreses i autònoms.


Més Informació

Què fem a Hipotecas Plus?

Som intermediaris hipotecaris, brokers especialitzats a tramitar els millors préstecs segons les possibilitats i les necessitats dels nostres clients.

Quant trigaré a aconseguir l'hipoteca?

En quinze dies és possible tenir la hipoteca aprovada i llesta per firmar davant notari.

Què són les hipoteques de capital privat?

Les hipoteques de capital privat, també anomenades préstecs hipotecaris ràpids, tenen com a finalitat esquivar una situació delicada i ajudar-nos a restaurar la nostra imatge financera. Aquests préstecs es poden pagar en quinze anys com a màxim, tot i que és més habitual contractar una hipoteca privada d’un any per, més tard, reunificar el deute en una hipoteca normal o saldar-la al termini.

Mortgages in Spain

The best non-resident mortgages in Barcelona and Spain.

Les últimes novetats del sector hipotecari al nostre blog