Serveis

24 abril, 2018 | Antonio Beltrán

Hipotecas Plus és un equip d’assessors hipotecaris experts en la gestió de préstecs hipotecaris per a particulars i en finançament empresarial. Els nostres serveis hipotecaris i de crèdit se centren a aconseguir-vos les condicions financeres més favorables que hi hagi al vostre abast, tant si sou funcionari com treballador per compte d’altri, autònom o empresari que busqueu nous canals de finançament.

Aconseguiu la millor hipoteca per finançar la compra del vostre habitatge, fins al 100 % del preu de compravenda i fins i tot amb les despeses incloses, segons perfil econòmic, capacitat d’estalvi i possibilitat d’aportar garanties addicionals. El nostre coneixement dels mercats hipotecari i immobiliari de Barcelona també ens permet oferir les hipoteques per a no residents més barates del mercat, així com el servei de reunificació de deutes, per unificar tots els préstecs i deutes en un sol préstec hipotecari.

Si sou un autònom amb capacitat de generar ingressos en el temps i amb experiència al vostre sector d’activitat, o bé un administrador d’una societat que busqueu les millors línies de finançament a curt, mitjà i llarg termini, consulteu els nostres professionals especialistes en crèdit empresarial.

  • Taxacions bancàries.
  • Cèdules d’habitabilitat.
  • Certificat d’eficiència energètica.
  • Declaracions d’obra nova.
  • Assessorament jurídic: Contractes de compravenda i lloguer d’immobles; Herències, reclamació de legitima; Extinció de Condomini.
  • Refinançament.
  • Assegurances.
  • Avals.

Busqueu una hipoteca a taxa variable d’interès per sota de l’euríbor més l’1 %? O potser la hipoteca a taxa fixa més barata del mercat? El banc us ha denegat la hipoteca però no us resigneu a perdre la casa ideal? Us fa falta finançar el 100 % del preu de compra i no teniu prou estalvis? Sou un no resident a Espanya i busqueu finançament hipotecari per adquirir un immoble a Catalunya?

Els professionals de Hipotecas Plus negociem amb els bancs perquè us concedeixin la hipoteca que necessiteu. Un client en solitari a penes té capacitat de negociació amb els bancs. En canvi, un mediador hipotecari amb una experiència de gestió hipotecària de més de quinze anys és un potent aliat que us permetrà aconseguir la hipoteca que estàveu buscant.

Sou una persona seriosa però els deutes han ultrapassat la vostra capacitat mensual de pagaments? Busqueu una solució hipotecària que us permeti pagar una sola quota al mes? Us cal una segona oportunitat financera per posar en ordre préstecs i deutes?

Analitzem la viabilitat d’una reunificació de deutes amb base hipotecària i avaluem si aquesta és de debò la solució per als vostres problemes d’endeutament. Agrupem els vostres deutes perquè les despeses financeres mensuals no acabin amb la tranquil·litat de la vostra família.

Esteu cansat que els bancs us tanquin la porta per ser autònom o per necessitar finançament empresarial?

Si sou capaç de gestionar una empresa i de generar ocupació i riquesa al llarg dels anys, nosaltres us podem oferir el millor crèdit professional.

Hipotecas Plus, serveis hipotecaris integrals.


Sol·licitar informació sobre les millors hipoteques.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.