Assessorament hipotecari

24 abril, 2018 | Antonio Beltrán

La clau per firmar una hipoteca barata i adaptada a les vostres necessitats rau a contractar un bon assessorament hipotecari. Els assessors hipotecaris de Hipotecas Plus ens encarreguem d’assessorar-vos i guiar-vos durant tot el procés hipotecari perquè la vostra preocupació principal sigui trobar el millor habitatge per a la vostra família, emprendre un negoci en un local cèntric o finançar l’engegada d’un nou projecte empresarial.

L’assessor hipotecari que us atendrà a Hipotecas Plus és un expert en matèria hipotecària, preparat per oferir-vos aquests serveis:

1. Anàlisi personalitzat del vostre cas. No existeix la hipoteca més bona per a qualsevol persona i per a qualsevol necessitat de finançament. Hi ha la hipoteca més bona per al vostre cas concret. Els nostres experts estudiaran el vostre perfil pel que fa a situació econòmica, situació familiar, capacitat d’estalvi i coneixements financers en matèria hipotecària, a més de les variables relacionades amb les vostres necessitats creditícies, tant si voleu finançar el 100 % d’una casa com comprar un local, reunificar els vostres deutes o aconseguir finançament empresarial.

2. Enfocament correcte de la sol·licitud de préstec hipotecari. És possible que, per la vostra estabilitat laboral o nivell d’estalvis, demanar una hipoteca sense facilitar cap garantia addicional sigui una pèrdua de temps. Aportar avaladors o hipotecar l’habitatge d’un familiar com a segona garantia, per exemple, podria ser l’única manera d’optar a aconseguir una hipoteca. Enfocar adequadament la hipoteca fa la diferència entre perdre molt de temps i passar molts nervis, o firmar en poques setmanes.

3. Documentació. Analitzem tota la documentació facilitada pels sol·licitants de la hipoteca, la relativa als possibles avaladors i la que es refereix a les garanties immobiliàries per hipotecar.

4. Negociem les condicions més bones amb els millors bancs per a cada tipus d’hipoteca.

5. Informem el client de tot el procés de gestió hipotecària i l’assessorem sobre les clàusules hipotecàries de l’escriptura que firmarà, i l’acompanyem a l’acte de signatura davant notari.

L’assessorament hipotecari que oferim a Hipotecas Plus permet al client saber quines possibilitats té d’aconseguir una hipoteca, conèixer les millors condicions segons les seves possibilitats, estar informat de la situació del seu expedient en cada moment i signar davant notari amb un assessor hipotecari al costat. L’època en què firmàvem la primera hipoteca que ens oferia el director del banc ha passat a la història: amb Hipotecas Plus firmareu la millor hipoteca.