Comprar a Badalona amb el millor finançament

30 gener, 2019 | Antonio Beltrán

Demanar una hipoteca per a habitatge a Badalona: qualitat de vida i millors preus amb una excel·lent comunicació amb Barcelona

Badalona, la ciutat veïna de Barcelona a la comarca del Barcelonès, ha vist també com la rendibilitat de l’habitatge ha augmentat substancialment, de manera que els seus preus se situen a prop dels que hi havia abans de la crisi.

No en falten raons. La localitat limítrof de la capital catalana té una connexió excel·lent , tant amb autobús, metro (hi ha cinc estacions al terme municipal) i, per suposat, amb cotxe per la ronda Litoral. En quinze minuts a penes arribareu al centre de la Ciutat Comtal.

Aposta per la qualitat de vida

Tot això, en una ciutat en què cada vegada s’aboquen més a augmentar la qualitat de vida dels ciutadans, fet que es reflecteix, por exemple, en la millora de les seves àrees de costa i els seus cinc quilòmetres de platges, més accessibles i amb serveis més bons, o en la dels seus parcs i jardins.

Badalona, que a més té un museu, tres teatres i nombroses biblioteques, és ben coneguda per la seva intensa vida associativa, cultural i esportiva, i és referent del basquetbol a escala catalana, espanyola i mundial. Així mateix, l’oferta educativa és molt àmplia, i la seva activitat comercial abraça des dels petits establiments de proximitat fins a grans àrees comercials, lliures de les aglomeracions freqüents a la veïna Barcelona.

Costos més baixos

Una de les circumstàncies que ha fet que Badalona, juntament amb Sabadell, sigui una de les localitats de la província que més habitants han guanyat l’any 2018, és el cost inferior de l’habitatge. Els seus preus mitjans se situen sota dels 2.500 euros per metre quadrat, un 30 % per sota de Barcelona, fet que determina també que les condicions sigui més favorables a l’hora de demanar una hipoteca. Però cal tenir en compte que thi ha notables variacions en funció de la zona, ja que en àrees del centre també se superen els 3.000 euros per metre quadrat.

 

Però aquest no és l’únic estalvi important. La fiscalitat es relaciona igualment amb el preu de l’habitatge, cosa que significa que comprar un immoble a Badalona comporti costos anuals més baixos, especialment pel que fa a l’impost de béns immobles (IBI).

 Un mercat immobiliari dinàmic

Gràcies a tot això, Badalona mostra un mercat immobiliari molt dinàmic. Les sol·licituds d’hipoteques se centren tant en habitatge nou com de segona mà, i és una de les ciutats que més promocions està desenvolupant.

De fet, i encara que el nombre d’habitatges taxats pot semblar molt inferior al que es registra a Barcelona, la seva xifra de taxacions, pròxima a les mil per trimestre, la situa en el segon lloc de la comarca.

I tot això amb una rendibilitat elevada, que, amb un 9,7 % d’augment interanual, se situa just per sota de la registrada a Barcelona. Aquesta rendibilitat, juntament amb el nivell de preus més baixos que a la capital, operen com a incentius de la demanda d’habitatge, tant de lloguer com de compra; una demanda que de moment està molt ben coberta pel mercat de segona mà i d’obra nova, fet que comporta que durant els últims trimestres el percentatge de les compres efectuades com a inversió hagi estat més alt a Badalona.

Tant si voleu comprar un habitatge per a ús propi o com a inversió, aconseguir una hipoteca amb les millors condicions us permetrà adequar els pagaments a les vostres possibilitats i aprofitar les oportunitats d’un mercat immobiliari tan actiu com el de Badalona.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.