Comprar habitatge a Castelldefels i obtenir la hipoteca

31 desembre, 2018 | Antonio Beltrán

Aconseguiu la vostra hipoteca per a un habitatge a Castelldefels: un autèntic paradís natural amb totes les comoditats a 25 km de Barcelona

 La comarca del Baix Llobregat està de rabiosa actualitat. Amb més de 800.000 habitants, és la tercera més poblada de Catalunya, i només la superen les comarques del Barcelonès i del Vallès Occidental. Però el Baix Llobregat no tan sols ha vist com milloraven progressivament aspectes com l’habitabilitat, les instal·lacions socials i esportives o les infraestructures, sinó que també s’ha recuperat notablement el seu entorn natural, que havia patit una degradació important amb la industrialització. I és que, dins d’aquesta comarca, destaca el delta del Llobregat, una plana al·luvial formada a la desembocadura del riu al Mediterrani, considerada d’importància internacional per la Unió Europea. A pesar de la seva rellevància natural com a enclavament distingit per a la flora i la fauna locals, al seu entorn acull ciutats importants que configuren la primera corona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Castelldefels és, sens dubte, una de les localitats més privilegiades d’aquest cinturó que envolte la gran Ciutat Comtal. Per això resulta una ciutat molt interessant per comprar-hi habitatge com a residència o simplement com a inversió. Ja que se situa a només 25 quilòmetres del centre de Barcelona. Per anar a Castelldefels es pot optar per l’automòbil –uns 35 minuts de viatge, per les autopistes B-10,  C-31 o C-32– o pel tren, des de Barcelona-Sants, mitjançant les línies de rodalies R2 i R2S, amb servei cada 10 minuts, i el Regional Exprés. A més, l’aeroport de Barcelona-El Prat es troba a menys de 10 km de Castelldefels per carretera.

Qualitat de vida

Castelldefels té una mica menys de 66.000 habitants. Durant els darrers anys ha experimentat un gran creixement que l’ha fet passar de ser una ciutat preferentment d’estiueig per a molt barcelonins a una urbs residencial per a un grup més important. D’aquesta manera s’ha convertit també en receptora d’hipoteques per a primera residència, a més de les destinades a segona residència o simplement a compres amb finalitat d’inversió.

Aquesta tendència es dona, en bona part, perquè Castelldefels compta amb un gran patrimoni i una oferta enorme de lleure i natura. A l’oferta cultural, encapçalada pel seu castell del segle X, s’han d’afegir els serveis esportius de què disposa gràcies al canal olímpic construït per a determinades competicions en aigües tranquil·les dels Jocs de 1992, on es practiquen diversos esports. I, com no podria ser de cap més manera, s’han de recordar els seus cinc quilòmetres de platges paradisíaques.

Aquestes circumstàncies donen com a resultat que els preus immobiliaris de Castelldefels són més alts que els d’altres zones de l’extraradi de Barcelona i de la mateixa comarca del Baix Llobregat. Els preus mitjans cada cop s’acosten més als 3.000 euros per metre quadrat.

Aquests preus més alts són l’efecte dels avantatges que ofereix Castelldefels per invertir-hi o comprar-hi una residència. El seu volum més petit de compravendes en comparació a altres comarques té com a motiu que l’aportació d’habitatge nou ha estat inferior; per això, a més, la demanda de pisos és més gran que l’oferta.

El resultat reforça la importància d’aconseguir la millor hipoteca per invertir o gaudir d’un habitatge a Castelldefels, una de les àrees de més demanda i revalorització de la costa barcelonina.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.