Finançar reformes de la llar: crèdit casa o hipoteca reforma

3 juliol, 2017 | Antonio Beltrán

Last Updated on 6 anys by Antonio Beltrán

Un bon dia, assegut al sofà del vostre menjador, feu un cop d’ull al voltant i penseu que us agradaria arreglar, reformar o actualitzar la casa perquè ja no us hi sentiu a gust o perquè realment hi ha coses trencades, fetes malbé o molt antigues. Potser, quan vau comprar l’habitatge, no teníeu prou diners per fer les reformes que desitjàveu, i el pas del temps n’ha fet més evident la necessitat. Ara que les vostres circumstàncies han millorat heu decidit fer el pas i tenir per fi la casa que us mereixeu.

Tenint en compte que la casa on vivim és la compra més important que duem a terme, és lògic que la vulguem tenir actualitzada per sentir-nos-hi més bé, o convenientment adaptada a les circumstàncies del moment.

Per finançar les reformes de la llar tenim dues opcions, el crèdit casa i la hipoteca reforma; la tria dependrà de la despesa que ens proposem fer.

Crèdit casa per a reformes

Abans de sol·licitar un crèdit personal cal que tinguem en compte tots els pagaments que hem d’atendre i fer números per saber si el podrem pagar sense haver de renunciar a coses essencials de la nostra vida. La suma de tots els pagaments que fem per crèdits o hipoteques no ha de superar el 40 % del nostre salari, per evitar problemes futurs.

L’avantatge del crèdit casa per a reformes és que les taxes d’interès són fixes, no hi ha sorpreses: sempre es paga el mateix. I en alguns casos es poden fer amortitzacions parcials amb un 0 % de cost.

CREDIT CASA PLUS, préstec exclusiu al 5.50% d´intères. Fins a 60.000 euros i fins a vuit anys de termini, sense vinculacions. Demanar

Quan interessa demanar un crèdit personal per a reformes?

Quan l’import que necessitem se situa entre els 15.000 i els 20.000 euros; per a imports més grans la millor opció és una hipoteca.

L’oferta de crèdits o préstecs personals inclou taxes d’interès que van des d’un 6,5 % fins a un 9,5 %, i terminis d’amortització de fins a deu anys. La quantitat màxima que podem aconseguir és de 60.000 euros, i té vinculacions com ara assegurança de vida, domiciliació de nòmines, etc.

 

Calculeu la quota que pagareu al 5,50 %

Hipoteca reforma

La hipoteca reforma es idònia si la reforma que ens proposem fer té un cost superior als 20.000 euros i volem pagar una quota còmoda que no ens desmanegui el pressupost mensual.

El seu principal avantatge és que la taxa d’interès que ens oferiran és molt més baixa que amb el crèdit casa, i a més el termini d’amortització pot superar els deu anys. Per contra, té el desavantatge que haurem de pagar despeses de notari, registre, impost d’actes jurídics documentats i gestoria del banc. La suma d’aquestes despeses representa, aproximadament, entre un 3 % i un 4 % de l’import que sol·licitem.

El crèdit casa no és més segur que la hipoteca reforma; en cas d’impagament, i si no li oferiu cap més opció, el banc embargarà l’habitatge.

Teniu disponible la hipoteca reforma sempre i quan l’import que voleu demanar estigui per sota del 80 % del valor de taxació de la casa. Podeu aconseguir taxes d’interès a partir de l’euríbor més 0,99 %.

Aquesta és la documentació que haureu de presentar per tramitar el crèdit casa o la hipoteca reforma.

Un consell: encara que l’industrial interiorista o reformista us ofereixi finançament, no deixeu de consultar el vostre banc o un broker. De vegades els finançaments que ofereixen aquests establiments són més cars que els que podeu aconseguir pel vostre compte.

Adjuntem un enllaç a un text d’interès del Banc d’Espanya sobre particularitats del crèdit al consum.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.