Hipoteca a Granollers

1 febrer, 2019 | Antonio Beltrán

Aconseguiu una hipoteca per al vostre habitatge a Granollers: més propietats disponibles per gaudir del millor de la ciutat i del seu entorn natural

Localitzada a 35 quilòmetres de Barcelona, Granollers combina els avantatges d’una ciutat, amb totes les comoditats i els serveis característics de les grans urbs, amb un ric patrimoni urbà, històric i cultural, unes excel·lents comunicacions amb la Ciutat Comtal i més disponibilitat d’habitatge que a les poblacions dels voltants. El seu ritme de construcció moderat la situa en una mitjana de cent a dos-cents visats nous cada trimestre durant els tres darrers trimestres. Això converteix Granollers en una localitat ideal per adquirir habitatge nou, però alhora fa que tingui un mercat de segona mà molt dinàmic.

La capital i ciutat més poblada de la comarca del Vallès Oriental, malgrat trobar-se relativament més lluny de Barcelona que altres localitats de la corona barcelonina, té molt bones comunicacions: disposa de tres estacions de tren: Granollers-Centre, Granollers-Canovelles i Les Franqueses-Granollers, aquesta darrera al costat del veí municipi de les Franqueses del Vallès. Les estacions es connecten amb la Ciutat Comtal i les principals poblacions de l’entorn a través de les línies de rodalies R2, R3 i R8; així mateix, a l’estació de Granollers-Central hi ha accés a trens de distància mitjana i llarga.

Pel que fa al transport per carretera, les principals vies són l’autopista AP-7, l’autovia C-17 que uneix la capital vallesana amb Vic i la C-60 que ho fa amb Mataró. Hi ha planificat, a més, un quart cinturó barceloní que millorarà la mobilitat en tota la comarca.

Gaudir-ne de la qualitat de vida

El centre històric de Granollers, el seu famós mercat, la riquesa del seu patrimoni arquitectònic, la creativitat de la Fàbrica de les Arts… Vet aquí alguns dels molts atractius de la capital vallesana, que són també raons per comprar-hi un habitatge i demanar la hipoteca corresponent.

El seu mercat immobiliari és un dels més actius de tota la comarca, com ho demostra l’acceleració del nombre de taxacions d’habitatges que es va registrar al segon trimestre del 2018.

I també ho mostren els seus preus, encara per sota dels 2.000 euros per metre quadrat, però a prop de superar aquesta xifra.

El creixement interanual del preu de l’habitatge s’ha accelerat durant la darrera part de l’any 2018. Després d’un primer trimestre estable, des del segon la pujada interanual es va situar en un 3,8 % i, ja entre els mesos de setembre i novembre, va arribar a un 4,9 %.

Si bé el destí principal dels immobles i la finalitat de les hipoteques a Granollers és de primer habitatge, el mercat de lloguer és fins i tot més dinàmic que el de compra, amb pujades de preus per damunt del 6 %, cosa que també fa que aquest mercat sigui interessant per les possibilitats d’inversió que ofereix.

Per tot això, si voleu trobar la millor opció d’una hipoteca per a Granollers, no deixeu passar l’oportunitat d’aconseguir les millors condicions de finançament.

 

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.