Hipoteca a Cornella de Llobregat

28 gener, 2019 | Antonio Beltrán

La millor hipoteca per al vostre habitatge a Cornellà: la ciutat del Baix Llobregat amb més vida i més a prop de Barcelona

Cornellà del Llobregat és una de les localitats privilegiades que formen part del cinturó de la gran Ciutat Comtal, referència al Baix Llobregat, ja que disposa de la població més crescuda (que supera els 86.000 habitants) i està situada a només  15 quilòmetres del centre de la capital.

Arribar a Cornellà des del centre de la metròpoli és molt senzill. Ho podeu fer per autopista –menys de mitja hora de viatge, tant per la B-10 com per la C-31– o bé per les línies fèrries de rodalies R1 i R4, amb servei cada 15 minuts des de Barcelona-Sants. No es poden oblidar el gran nombre de connexions amb Cornellà, ja que es troba a prop de l’aeroport de Barcelona, i s’hi han d’afegir els accessos amb tramvia, autobús i línies dels FGC.

 Gaudir d’un habitatge a Cornellà

Si alguna cosa té Cornellà que el diferencia de la resta de ciutats de Catalunya són els seus particulars vestigis històrics, que testimonien un ric passat, però la localitat també té un futur prometedor. El patrimoni històric inclou les columnes preromàniques del segle X, el castell del segle XI i una gran quantitat de masies que daten dels segles XVI al XX. També en destaquen les nombroses fàbriques que parlen del despertar industrial i obrer del segle XIX, moltes d’elles reconvertides en espais socials. Aire de “poble” però en una gran ciutat: tranquil·la, amable i amb qualitat de vida.

Cornellà és, a més, una ciutat molt abocada a l’esport. Té l’honor d’haver estat bressol de gran personatges esportistes, com ara Reyes Estévez o Enric Masip, i el seu terme municipal comparteix amb el del Prat el camp de l’Espanyol. Els seus clubs esportius són referència en tota la província, com també ho són les seves activitats de lleure.

Les festes locals són pel Corpus Christi. Els castellers, el Festival Internacional de Pallassos i el parc de Can Mercader formen també part rellevant de la seva vida social i cultural.

 Per què invertir a Cornellà del Llobregat

La principal raó per buscar un habitatge a Cornellà de Llobregat és que els preus són més econòmics, malgrat la proximitat a Barcelona, juntament amb les possibilitats més abundants de transport públic que ofereix per comparació amb altres poblacions de l’Àrea Metropolitana. Encara que els preus han pujat, especialment des de finals del 2017 i fins al primer trimestre de 2018 (els últims mesos han aconseguit una certa estabilitat), encara se situen per sota dels 2.500 euros per metre quadrat.

A més, és un mercat molt estable, tant pel que fa a taxacions com a la variabilitat de preus. Deixant a part l’important increment de les taxacions que es va registrar al final del 2018(més de tres-centes al trimestre), des del segon trimestre de l’any esmentat aquest nombre s’ha situat en una mitjana de 230 a 250 operacions cada tres mesos.

Els preus també són prou estables, amb una tendència suau a l’alça (un 2,3 % interanual), gràcies a la confluència d’una demanda més gran d’habitatge amb una major quantitat de propietats disponibles per a la venda.

Cornellà està deixant enrere la seva vocació industrial, dominant en altres temps, per esdevenir progressivament una ciutat de serveis, amb la comoditat afegida de trobar-se a quatre passes de Barcelona, i amb uns preus més accessibles. I sempre amb l’avantatge d’una hipoteca amb les millors condicions per al vostre habitatge a Cornellà de Llobregat.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.