HIPOTECA EN MOLLET DEL VALLÈS

14 desembre, 2018 | Antonio Beltrán

Aconsegueix la hipoteca per al teu habitatge a Mollet del Vallès: qualitat de vida a 25 km de Barcelona

 Mollet de Vallèsés sens dubte una de les ciutat més interessants per comprar un habitatge a l’àrea del Vallès Oriental. Aconseguir una hipoteca per a un habitatge a Mollet del Vallès, ja sigui com a residència o com a inversió, és una gran opció por diverses raons: proximitat al centre de Barcelona, preus assequibles, rendibilitat de la inversió i una aposta per la qualitat de vida, raons que han fet que la ciutat s’hagi distingit els últims anys.

Amb un nombre d’habitants superior als 50.000, Mollet del Vallès se situa a menys de 25 km del centre de Barcelona, i s’hi pot accedir còmodament per autopista o via fèrria.

Si hi aneu en cotxe, l’autopista AP-7 té una sortida sud que enllaça amb l’avinguda d’Antoni Gaudí, eix central de la ciutat, i una altra sortida nord cap al barri de Can Borrell. No és l’únic enllaç per via ràpida. També està connectada amb l’autovia C-33, que permet arribar amb rapidesa a les zones industrials que abunden a Mollet de Vallès i a tota la comarca del Vallès Oriental.

Per tren, la localitat la recorren tres línias. La R-2 Nord (Aeroport-Sant Celoni) té l’estació de Mollet-Sant Faust, a només 10 minuts a peu del centre urbà. La R-3 (l’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà) que passa per l’estació de Mollet-Santa Rosa, també a menys de 10 minuts a peu del centre de la ciutat, i per últim la línia de rodalies R-8 (Mollet-Castellbisbal-El Papiol). A més l’aeroport de Barcelona-El Prat es troba a 35 km de Mollet por carretera.

 Qualitat de vida

Juntament amb la bona comunicació amb Barcelona i la seva àrea metropolitana, una de les raons principals per sol·licitar una hipoteca per comprar un habitatge a Mollet del Vallès és la seva qualitat de vida. Mollet del Vallès és una ciutat que aposta clarament pel medi ambient i per això ha estat distingida per la Unió Europea amb guardons com l’European Green Leafl’any 2015. A més, l’any 2016 Viles Florides, una iniciativa que posa en valor la protecció dels espais verds a les ciutats catalanes, va atorgar quatre flors d’honor a Mollet, la màxima distinció. Així mateix, un dels seus carrers més emblemàtics, la rambla de Pompeu Fabra, va ser declarada el millor espai públic urbà de Catalunya durant el 2016.

Un altre dels punts en què destaca és l’aposta per l’esport i les activitats a l’aire lliure, amb la fira “L’esport al carrer” com un dels actes més emblemàtics. De fet, Mollet del Vallès va ser nombrada Ciutat Europea de l’Esport l’any 2017.

Oportunitat d’un habitatge com a inversió

Tots aquests elements fan interessant la compra d’un habitatge a Mollet del Vallès i demanar la hipoteca corresponent, però també n’hi ha de purament econòmics. Encara que el volum de compravendes ha disminuït el segon trimestre de 2018, n’és el motiu que l’oferta d’habitatges és més limitat: hi ha més demanda que oferta d’habitatge nou o de segona mà, fet que explica aquesta reducció, però també la seva rendibilitat més gran.

 

El resultat és que la pujada de preus és més gran que en tota la comarca. Si al Vallès Oriental la rendibilitat mitjana durant l’últim any ha estat del 5,66 %, a Mollet, especialment per la seva proximitat a Barcelona, ha estat del 5,92 %. Un altre raó d’això és que els seus preus són més econòmics que en altres zones de la perifèria.

Si us heu decidit a comprar a Mollet del Vallès, demaneu la hipoteca que us permeti aconseguir els vostres objectius amb les condicions més favorables.

 

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.