Hipoteca per viure a Sant Cugat: tranquil·litat i benestar a un pas de Barcelona

6 febrer, 2019 | Antonio Beltrán

Hipoteca per viure a Sant Cugat: tranquil·litat i benestar a un pas de Barcelona

La comarca del Vallès Occidental és una de les més importants de Catalunya. El seu pes industrial va aixecar moltes de les seves poblacions a la categoria de ciutats destacades, on els darrers anys també s’ha desenvolupat de manera notable el sector comercial i de serveis.

Amb gairebé 90.000 habitants, Sant Cugat del Vallès és el tercer municipi més poblat de la comarca després de les dues cocapitals, Terrassa i Sabadell. Situat a 15 km escassos de Barcelona, s’hi pot accedir des del centre urbà de la Ciutat Comtal en un trajecte de mitja hora per l’autopista C-16, o bé per la B-20 i la C-16. A més, les línies S1, S2 i S6 dels FGC connecten la plaça de Catalunya de Barcelona amb Sant Cugat i les seves tres àrees poblacionals adjuntes de la Floresta, Valldoreix i Mira-sol, dins del mateix municipi i cadascuna amb estació pròpia, en 20 minuts o poc més.

Per què triar Sant Cugat del Vallès

Al municipi de Sant Cugat tenen la seva seu destacades entitats i empreses com TVE-Catalunya, el Banc Sabadell, la Hewlett-Packard, Catalana Occident o Adidas, que donen un gran impuls a l’ocupació al sector de serveis. El sector secundari també té un pes important. L’aposta per l’ocupació ha portat Sant Cugat a formar part, juntament amb les ciutats veïnes de Rubí i Cerdanyola del Vallès, de l’anomenat Catalonia Innovation Triangle (CIT), una iniciativa per promoure el creixement empresarial especialment l’enfocat a la innovació als polígons industrials i les zones d’activitat econòmica. Es treballa de manera conjunta per millorar l’accés a la innovació i el desenvolupament econòmic en aquesta zona del Vallès, que té 26 polígons industrials i unes deu mil empreses.

Però no tan sols es tracta d’economia; l’oferta de lleure és múltiple i variada. El Teatre-Auditori Sant Cugat s’ha convertit en un centre de referència per al teatre, la dansa, la música, ´l’òpera, el circ i tota mena d’espectacles amb companyies i artistes de prestigi reconegut, i disposa també d’un cicle de cinema. Un altre lloc destacat és el Centre d’Art Maristany, espai de referència de l’art contemporani i actual, en una ciutat que és famosa per la seva mostra d’art al carrer, el mercat d’artesania, el mercat gurmet, etc. Si hi afegim una excel·lent oferta educativa, entendrem que Sant Cugat s’hagi convertit en un dels indrets amb una qualitat de vida més gran de Barcelona.

Un mercat immobiliari molt rendible

El resultat de tots aquests avantatges és que Sant Cugat és la segona ciutat de la província de Barcelona amb els preus més alts de l’habitatge, molt similars als de la capital, per sobre dels 3.000 euros, i amb unes pujades, tant en la venda com en el lloguer, que han seguit trajectòries paral·leles i han superat el 8 % de rendibilidad anual durant els quatre anys darrers, amb àrees prèmium en què fins i tot s’ha superat el 10 % d’augment anual.

I és que, malgrat l’alt preu per metre quadrat, la demanda d’habitatge continua sent molt elevada i la venda d’immobles de segona mà té una rotació considerable. Cal afegir-hi que durant els últims mesos no s’ha posat al mercat gaires noves promocions, encara que les perspectives per al 2019 són d’un increment moderat.

Per tot això, si voleu aprofitar les oportunitats del mercat immobiliari de Sant Cugat del Vallès, cal que us adreceu a qui us ofereix les millors hipoteques, amb les condicions més competitives que us permetin afrontar un finançament important per accedir a un habitatge en una de les àrees de més qualitat de la província de Barcelona.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.