Hipoteca sense Banc – Hipoteca de capital privat

14 febrer, 2024 | Antonio Beltrán

Per a qui està dirigit?

Aquest servei està pensat per a aquells que necessiten diners urgentment i no poden obtenir-lo a través del seu banc o altres fonts convencionals.

Exemples:

Herències en problemes: T’han deixat una herència, però els impostos t’estan matant? No et preocupis, amb la nostra hipoteca pots posar aquest immoble al teu nom i aclarir aquests embolics d’una vegada per totes.

Liquidesa immediata, sense importar el teu historial: Estàs a la llista negra dels bancs i necessites diners a l’instant? Sense problemes, resolem la teva situació en un obrir i tancar d’ulls.

Per als que construeixen somnis: Si ets un constructor petit o mitjà i els bancs et donen l’esquena, estem aquí per salvar el teu projecte. Oblida’t de les condicions impossibles, amb nosaltres trobaràs una alternativa que t’entén i t’ajuda de veritat.

Relançament total: El teu negoci està en coma i els bancs no et fan cas? No et rendeixis, podem donar-te l’impuls que necessites per aixecar-lo de nou.

Hisenda no t’amarga la vida!: Si els deutes amb el fisc t’angoixen, calma, amb la nostra ajuda podràs posar tot al dia.

Ara, què necessites perquè et donem l’OK?

Propietat sense problemes: Sigui un pis, una caseta de vacances, local o una nau industrial, ha d’estar lliure de càrregues.

Pla de devolució sòlid: No et preocupis, tenim opcions flexibles. Ja sigui venent l’immoble, obtenint finançament bancari després o cobrant deutes pendents.

Import mínim de 25K euros: Si necessites menys, ho sentim, no podem ajudar-te!

Qui proporciona els diners?

Empreses inscrites al Banc d’Espanya com a prestadors immobiliaris, complint amb la regulació establerta per la Llei 5/2019, de 15 de març, sobre contractes de crèdit immobiliari.

Quant de temps triga a obtenir el préstec?

El procés és ràpid:

Identifica l’immoble.

Indica el propòsit dels diners.

Informa com planejes retornar el préstec. El termini màxim pot ser de fins a 20 anys.

Se’t presenta una proposta.

Es realitza la taxació de l’immoble.

Si ets un particular, s’espera 15 dies per signar; si ets una empresa, la signatura pot ser immediata.

Les hipoteques sense banc també són conegudes com a:

  • Hipoteques de capital privat
  • Prèstec de capital privat
  • Hipoteca privada