Negociació hipotecària

24 abril, 2018 | Antonio Beltrán

La negociació hipotecària que oferim a Hipotecas Plus suposa un servei d’alt valor afegit per als nostres clients: tractem de tu a tu amb el banc la concessió d’hipoteques per millorar-ne les condicions sempre que sigui possible.

El nostre poder de negociació

Per què els nostres experts tenen més poder de negociació amb els bancs que un client particular que acudeixi a una oficina o demani una hipoteca en línia directament?

Formació i experiència dels nostres professionals

La base per ser un bon negociador consisteix a disposar d’una formació adequada en matèria hipotecària i una experiència àmplia en aquesta mena de gestions. El nostre equip compta amb experts que han acumulat més de quinze anys d’experiència negociant dia a dia amb les entitats financeres.

Coneixement del mercat

Per poder negociar amb èxit cal conèixer les condicions de les diferents hipoteques que s’ofereixen al mercat. Els comparadors d’hipoteques ens poden orientar, tot i que no mostren les millors hipoteques al nostre abast, sinó les hipoteques ideals, molt sovint fora de mercat. Hipotecas Plus coneix les hipoteques més bones segons el perfil econòmic i les necessitats del client: hipoteques per a funcionaris immillorables, per a indefinits –segons la mena d’empresa i de col·lectiu–, per a autònoms i per a no residents, ii crèdits per a empreses

Firmem a diari

El poder de negociació que ens dona firmar cada dia hipoteques per a clients de Barcelona i altres zones de Catalunya i Espanya ens converteix en els aliats perfectes per negociar la vostra hipoteca. No és el mateix signar una o dues hipoteques en tota la vida que signar-ne trenta cada mes.

Tenim acords amb els millors bancs

Els millors bancs acostumen a tenir les millors hipoteques. Un bon banc amb qui tenim un acord no és pas un enemic del client, sinó un proveïdor de diners. Una bona relació comercial amb els bancs i un nivell baix de morositat de les hipoteques que gestionem ens ajuden a negociar unes condicions hipotecàries més favorables.

Negociem perquè signeu una bona hipoteca

A Hipotecas Plus sabem amb qui negociar en cada moment i quines condicions de la hipoteca són negociables, i fins a quin punt.

No serveix de res que un client intenti negociar una hipoteca amb el director d’un banc si aquest no té atribucions per concedir un determinat tipus de préstec a un preu competitiu, per exemple.

Nosaltres coneixem les hipoteques més barates que cada banc ofereix per a cada necessitat, i coneixem l’interlocutor que té la clau per acabar firmant la concessió del préstec. Confieu en la nostra capacitat negociadora i firmeu la hipoteca en les condicions més favorables.