https://www.hipotecasplus.es/wp-content/uploads/blog1-250x250.jpg

Per a empreses i autònoms

3 abril, 2018 | Antonio Beltrán

préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales
préstamos profesionales

 

Som consultors i intermediaris financers especialitzats a gestionar operacions de crèdit per a empreses i autònoms que tinguin l’activitat principal a Barcelona o Madrid, encara que estudiem expedients de crèdits a la resta de regions d’Espanya.

 

Crèdit per a empreses

Si sou l’administrador d’una societat anònima o de responsabilitat limitada i busqueu les millors opcions de crèdit per a la vostra empresa, a Plus majoristes financers us podem ajudar: analitzarem l’estructura financera de la companyia i les seves necessitats de finançament a curt, mitjà i llarg termini, i gestionarem l’expedient amb els bancs que ofereixin en cada moment les millors condicions.

Oferim un assessorament financer orientat a l’obtenció del crèdit o el préstec que encaixin més bé amb les necessitats de l’empresa i que estiguin a l’abast de la seva situació econòmica. Som experts en la intermediació de crèdit bancari i també us podem assessorar sobre les possibilitats d’aconseguir diners mitjançant crèdits fintech directes, crowdlending i equity crowdfunding.

Si us cal una pòlissa de crèdit barata per obtenir circulant, un préstec a diversos anys o una hipoteca per adquirir un local o una fàbrica, confieu en la professionalitat, l’experiència i la competència dels nostres professionals.

Crèdit per a autònoms

El col·lectiu de treballadors per compte propi o autònoms troba en molts bancs dificultats importants per a l’obtenció de crèdit en bones condicions i per l’import que requereixen. Les necessitats financeres personals i les professionals es confonen molt sovint, de manera que el risc del negoci es pot transmetre a l’esfera personal i familiar.

Comptar amb un assessor independent especialitzat en finançament per a autònoms és una basa guanyadora que us proporcionem els professionals de Plus majoristes financers.

Si busqueu una pòlissa de crèdit o de descompte de pagarés, aconseguir liquiditat amb una bestreta de les vostres factures pendents de cobrament, o un préstec personal o hipotecari, confieu en els nostres assessors de crèdit. Estudiarem la millor manera de presentar el vostre expedient als bancs i negociarem en nom vostre les condicions financeres més favorables, amb tan pocs productes vinculats com sigui possible i amb les garanties addicionals justes.