Sobre mi

7 juny, 2018 | Antonio Beltrán

Hola, segurament t’hauràs preguntat alguna vegada, que fem exactament els brokers hipotecaris.

Doncs bé, perquè ho entenguis et vaig a posar en la tessitura de la compra d’un habitatge, un local o fins i tot un pàrquing. Què fas quan has de recórrer a una hipoteca, per la seva compra? Sí que ho sé, vas a un banc. I presumiblement et vaig a explicar que és el que passa en la majoria d’ocasions: la resposta s’eternitza, perquè més tard o més d’hora, la resposta és que el teu anhelada hipoteca no te la poden concedir. Les raons són múltiples i variades. Però la més important és la que es deriva de l’amplitud i la diversitat del treball quotidià de l’empleat bancari, que de vegades li dificulta l’obtenció dels millors fruits en una àrea específica com la dels crèdits hipotecaris; un sector que requereix una dedicació intensa i exclusiva com la que nosaltres som capaços d’oferir. És aquí on comença realment la nostra tasca.

Primer, perquè som experts només en hipoteques.

Segon, perquè dins de les diferents ofertes de les entitats financeres, trobarem la que més s’adeqüi al teu particular situació.

I, finalment, perquè aconseguirem per a tu el millor preu de mercat, atès que la nostra oferta estarà feta per un majorista financer. Per això treballem amb tots els bancs legalment establerts a Espanya.

Bé, espero haver-me explicat bé. No obstant això, davant de qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb mi i et exposaré molt gustós el que vulguis saber.

El meu nom és Antonio Beltrán, i sóc soci director d’hipoteques Plus, una entitat amb més de 20 anys aconseguint hipoteques per als nostres clients.

Fins la propera!

Els comentaris estan tancats.