Les millors hipoteques de maig de 2019

22 maig, 2019 | Antonio Beltrán

Les millors hipoteques de maig de 2019

 El mes de maig avança en aquest any de 2019 amb bones notícies per a les persones hipotecades. Les incerteses econòmiques que pesen sobre tot el món i sobre Europa no només han frenat l’escalada de les taxes d’interès, sinó que han fet que l’euríbor trenqués la seva tendència a l’alça el mes de març ( va tancar al -0,109 %), i que a l’abril ja registrés un descens lleuger (fins al 0,112 %), mentre que al maig les baixades s’han anat incrementant fins arribar al -0,128 % cap a mitjan mes, una quota que no es veia des de desembre de l’any passat, i que anticipava un descens important cap al final del mateix mes.

La millora de les taxes d’interès i un increment de vendes de segones residències per l’arribada de l’estiu pot animar el mercat hipotecari durant aquest període, tot i que les taxes encara no s’han traslladat a les millors hipoteques de maig, que marquen una estabilitat respecte dels mesos precedents. A continuació detallem els millors productes que ofereixen els bancs i els seus condicionants.

 Hipoteques de taxa variable

Kutxabank oferta la seva hipoteca variable a l’1,45 % nominal durant el primer any i un diferencial de l’euríbor+0,89 %, però amb una important vinculació: domiciliar nòmines per un import igual o superior als 3.000 euros mensuals o la contractació de certs productes vinculat, com ara una assegurança de vida i una altra de llar.

De manera molt semblant, la Hipoteca Bonificada de Banc Sabadell, de fins a 30 anys, té un 1,90 % nominal el primer any i la resta del termini dependrà de l’euríbor+0,90 %. Per aconseguir aquestes condicions us caldrà domiciliar-hi la nòmina i contractar assegurances de vida, protecció de pagaments i llar.

COINC, de Bankinter, ofereix a la seva hipoteca onlinel’euríbor+0,99 %, amb un avantatjós 0,99 % nominal el primer any i sense vinculacions. Del mateix grup és la hipoteca Bankinter: per aconseguir un 1,99 % nominal el primer any i un euríbor + 0,99 % la resta (cosa que la fa sensiblement més desfavorable que la hipoteca COINC) us caldrà domiciliar-hi la nòmina, contractar assegurances de vida i llar i domiciliar-hi un pla de pensions.

Per últim, la Hipoteca Variable d’Openbank amb un euríbor+1,09 % (1,99 % el primer any) només requereix que es contracti un compte corrent a l’entitat.

 Hipoteques de taxa fixa

En hipoteques fixes destaquen, amb un interès de l’1,90 %, COINC, Sabadell i Bankinter. En el cas de COINC la taxa de l’1,90 % és fins a 20 anys, mentre que de 20 a 30 anys és de l’1,90 %. No obliga a contractar cap producte i tampoc no té comissió d’obertura.

Banc Sabadell sí que manté l’1,90% fix fins a un termini de 30 anys. Però requereix domiciliar-hi la nòmina, contractar una assegurança de vida, una altra de protecció de pagaments i una tercera de llar. Bankinter no demana l’assegurança de protecció de pagaments, però sí domiciliar-hi la nòmina, contractar assegurances de vida i llar i domiciliar-hi un pla de pensions amb pagaments periòdics.

La Hipoteca Fixa d’Openbank, sense comissions d’obertura ni amortitzacions parcials, té uns interessos del 2,15 % (fins a 25 anys) i del 2,45 % (fins a 35 anys). Per poder-la contractar cal haver obert prèviament un compte corrent al banc, o que un dels titulars d’un compte existent demostri ingressos fixos.

Per últim, a Kutxabank el termini és de fins a 25 anys amb una taxa d’interès del 2,20 %, sempre que el client compleixi un requisit important: domiciliar-hi nòmines per una quantitat igual o superior a 3.000 euros mensuals o efectuar compres en comerços amb targetes de Kutxabank per un import igual o superior a 3.600 euros l’any.

No hay etiquetas asociadas a esta publicación.