Les millors hipoteques de maig de 2019

Les millors hipoteques de maig de 2019

22 maig, 2019 | Antonio Beltrán


Les millors hipoteques de maig de 2019

 El mes de maig avança en aquest any de 2019 amb bones notícies per a les persones hipotecades. Les incerteses econòmiques que pesen sobre tot el món i sobre Europa no només han frenat l’escalada de les taxes d’interès, sinó que han fet que l’euríbor trenqués la seva tendència a l’alça el mes de març ( va tancar al -0,109 %), i que a l’abril ja registrés un descens lleuger (fins al 0,112 %), mentre que al maig les baixades s’han anat incrementant fins arribar al -0,128 % cap a mitjan mes, una quota que no es veia des de desembre de l’any passat, i que anticipava un descens important cap al final del mateix mes.

La millora de les taxes d’interès i un increment de vendes de segones residències per l’arribada de l’estiu pot animar el mercat hipotecari durant aquest període, tot i que les taxes encara no s’han traslladat a les millors hipoteques de maig, que marquen una estabilitat respecte dels mesos precedents. A continuació detallem els millors productes que ofereixen els bancs i els seus condicionants.

 Hipoteques de taxa variable

Kutxabank oferta la seva hipoteca variable a l’1,45 % nominal durant el primer any i un diferencial de l’euríbor+0,89 %, però amb una important vinculació: domiciliar nòmines per un import igual o superior als 3.000 euros mensuals o la contractació de certs productes vinculat, com ara una assegurança de vida i una altra de llar.

De manera molt semblant, la Hipoteca Bonificada de Banc Sabadell, de fins a 30 anys, té un 1,90 % nominal el primer any i la resta del termini dependrà de l’euríbor+0,90 %. Per aconseguir aquestes condicions us caldrà domiciliar-hi la nòmina i contractar assegurances de vida, protecció de pagaments i llar.

COINC, de Bankinter, ofereix a la seva hipoteca onlinel’euríbor+0,99 %, amb un avantatjós 0,99 % nominal el primer any i sense vinculacions. Del mateix grup és la hipoteca Bankinter: per aconseguir un 1,99 % nominal el primer any i un euríbor + 0,99 % la resta (cosa que la fa sensiblement més desfavorable que la hipoteca COINC) us caldrà domiciliar-hi la nòmina, contractar assegurances de vida i llar i domiciliar-hi un pla de pensions.

Per últim, la Hipoteca Variable d’Openbank amb un euríbor+1,09 % (1,99 % el primer any) només requereix que es contracti un compte corrent a l’entitat.

 Hipoteques de taxa fixa

En hipoteques fixes destaquen, amb un interès de l’1,90 %, COINC, Sabadell i Bankinter. En el cas de COINC la taxa de l’1,90 % és fins a 20 anys, mentre que de 20 a 30 anys és de l’1,90 %. No obliga a contractar cap producte i tampoc no té comissió d’obertura.

Banc Sabadell sí que manté l’1,90% fix fins a un termini de 30 anys. Però requereix domiciliar-hi la nòmina, contractar una assegurança de vida, una altra de protecció de pagaments i una tercera de llar. Bankinter no demana l’assegurança de protecció de pagaments, però sí domiciliar-hi la nòmina, contractar assegurances de vida i llar i domiciliar-hi un pla de pensions amb pagaments periòdics.

La Hipoteca Fixa d’Openbank, sense comissions d’obertura ni amortitzacions parcials, té uns interessos del 2,15 % (fins a 25 anys) i del 2,45 % (fins a 35 anys). Per poder-la contractar cal haver obert prèviament un compte corrent al banc, o que un dels titulars d’un compte existent demostri ingressos fixos.

Per últim, a Kutxabank el termini és de fins a 25 anys amb una taxa d’interès del 2,20 %, sempre que el client compleixi un requisit important: domiciliar-hi nòmines per una quantitat igual o superior a 3.000 euros mensuals o efectuar compres en comerços amb targetes de Kutxabank per un import igual o superior a 3.600 euros l’any.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Les millors hipoteques de maig de 2019
Les millors hipoteques de maig de 2019
Les millors hipoteques de maig de 2019
Les millors hipoteques de maig de 2019
Les millors hipoteques de maig de 2019
Banco de España Eurosistema
registro intermediarios de crédito inmobiliario Número D162