Hipoteques

3 abril, 2018 | Antonio Beltrán

Hipoteques en les millors condicions

Us financem el 100 % del preu del pis, l’apartament, l’adossada o el xalet a Barcelona o Madrid en les millors condicions del mercat al vostre abast.

Segons el vostre perfil econòmic, fins i tot podem aconseguir que firmeu una hipoteca al 100 % més les despeses, sempre que la quantitat que us fa falta no superi el 80 % de la taxació. Amb avaladors solvents i la possibilitat d’hipotecar un segon immoble, gestionem les millors hipoteques al 100 %.

Sol·liciteu informació sense compromís trucant als experts hipotecaris de Plus majoristes financers al 932 153 300, o omplint el nostre senzill formulari de contacte.

Els nostres serveis hipotecaris

Som un broker o intermediari hipotecari especialitzat a negociar les millors condicions per als préstecs hipotecaris dels nostres clients. Disposem de personal tant a Barcelona com a Madrid, i de la possibilitat de signar en qualsevol punt d’Espanya.

Un broker hipotecari ofereix un servei d’alt valor afegit a canvi d’uns honoraris que es paguen si el client signa la hipoteca amb l’entitat financera seleccionada per la nostra empresa. Els serveis hipotecaris de Plus majoristes financers suposen un “clau en mà” hipotecari: el client només s’ha de preocupar de lliurar-nos la documentació que li demanem al començament, i de firmar davant notari al final del procés. Nosaltres ens encarreguem de:

1. Demanar la hipoteca a nom del client als millors bancs del país, maximitzant les possibilitats que el client aconsegueixi el préstec.

2. Negociar amb els bancs les millors condicions possibles.

3. Assessorar el client en tots els aspectes immobiliaris, jurídics i financers relacionats amb l’operació.

4. Sol·licitar la taxació.

5. Preparar la firma davant de notari.

Som els vostre millor aliat a l’hora de demanar una hipoteca amb èxit.

Les nostres hipoteques

Obtenim condicions immillorables en hipoteques per a:

 • Funcionaris.
 • Indefinits.
 • Autònoms.
 • Empreses.
 • No residents a Espanya que volen comprar a Barcelona o Madrid.

Tenim el préstec hipotecari a la vostra mida:

 • Hipoteques a taxa fixa, variable i mixta.
 • Hipoteques autopromotor.
 • Hipoteques 100%.
 • Carència de capital els primers anys.
 • Hipoteques interest rate only.

I qualsevol altra modalitat de préstec que encaixi amb les vostres necessitats i possibilitats.

Passos per aconseguir la vostra hipoteca

1.- Sol·licitud – omplint els nostre formulari de contacte.

2.- Lliurament de documentació i firma imprescindible de la informació precontractual. Estarem encantats d’atendre-us en persona a les nostres oficines, concertant cita prèviament.

3.- En pocs dies, un cop aprovada la hipoteca, ens reunirem per analitzar conjuntament les condicions financeres acordades.

4.- Si la quota i les altres condicions financeres s’avenen a les vostres necessitats, arriba el moment que encarreguem la taxació.

5.- Arriba la taxació i anem al notari a signar. Sempre recomanem exercir el dret de revisar l’esborrany de l’escriptura tres dies hàbils abans de la firma, acudint al notari seleccionat.

Quant trigaré a aconseguir la hipoteca? En quinze dies la podem tenir a punt perquè firmeu davant notari.


Documentos necessaris

 


Demanéu informació sobre les millors hipoteques.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.