Hipoteques per a persones amb un mal historial creditici.

24 abril, 2024 | M Aparicio

Last Updated on 3 setmanes by Antonio Beltrán

Des de Hipoteques Plus, sempre insistim als nostres lectors i clients sobre la importància de tenir una economia saludable, amb les mínimes deutes possibles i una sòlida quantitat d’estalvis.

No donem aquesta informació en va, coneixem com actuen els bancs i com més sana sigui la nostra economia, més fàcil serà per nosaltres obtenir l’aprovació de la nostra hipoteca i amb moltes millors condicions ens l’oferiran.

Però també som conscients que cada persona i família viu les seves circumstàncies i situacions particulars i en ocasions no podem gaudir d’una bona salut financera.

Així doncs, per a molts, obtenir una hipoteca és un procés senzill si tenen un bon historial creditici. No obstant això, per aquells amb un historial menys que perfecte, el camí pot ser més complicat. Però, això vol dir que està tot perdut? No necessàriament!

Cal ser perseverants

La perseverança en aconseguir una hipoteca és crucial; no ens podem rendir fàcilment. Fins i tot persones amb bon historial creditici troben portes tancades. Cal mentalitzar-se per a la perseverança i, malgrat tenir un historial creditici dolent, posar-nos com a objectiu aconseguir la hipoteca.

A Espanya, com a altres llocs, un bon historial creditici és crucial per aconseguir una hipoteca sense problemes. Si els teus antecedents financers no són ideals, és probable trobar obstacles.

Però, no tot està perdut!

Encara que un bon historial creditici sigui molt important, amb l’ajuda de professionals com nosaltres a Hipoteques Plus, podem analitzar totes les possibilitats i portes per aconseguir el crèdit i fer realitat el teu somni de tenir una llar.

Què és un Historial Creditici Negatiu?

El teu historial creditici és un registre de les teves transaccions financeres passades, incloent deutes i pagaments. Els bancs l’utilitzen per avaluar la teva fiabilitat com a prestatari i decidir si et concediran un préstec i en quines condicions.

Accedint al teu Historial Creditici a Espanya

Per als residents a Espanya, el CIRBE del Banc d’Espanya és la font principal per verificar el seu historial creditici. Aquest registre conté informació sobre els riscos financers dels clients de les entitats bancàries.

En el cas dels no residents, se’ls demana el Credit Report que obtindran als països on resideixen.

Estratègies per obtenir una hipoteca amb mal crèdit

  1. Capacitat de Pagament Suficient: Assegura’t de tenir suficients ingressos per cobrir el pagament de la hipoteca. Busca noves fonts d’ingressos i fes els càlculs necessaris.
  2. Estalvis per a l’entrada: Fes un esforç per estalviar i assegurar-te de tenir els estalvis suficients per al pagament inicial, que sol ser entre un 20% i un 30% del valor de la vivenda.
  3. Considera un aval: Si no pots proporcionar un pagament inicial complet, un aval pot augmentar les teves possibilitats d’aprovació.
  4. Ajuda professional: Consulta un professional hipotecari com nosaltres, Hipoteques Plus, per obtenir la millor informació i negociar amb els bancs per les millors condicions possibles.
  5. Reunificació de deutes: La reunificació de deutes pot alleujar la càrrega financera consolidant els pagaments en un sol.

Però no és una decisió que hagis d’adoptar a la lleugera. Has de tenir en compte una sèrie de pros i contres i fer els teus càlculs perquè es converteixi en una veritable solució per a la teva economia.

Et recomanem encaridament la lectura de l’article següent que hem elaborat a Hipoteques Plus per ajudar les persones amb un endeutament excessiu: “Reunificació de deutes, redueix la quota mensual“.

Conclusions sobre hipoteques per a persones amb mal historial creditici

Obtenir una hipoteca amb un historial creditici dolent pot ser complicat, però no impossible a Espanya.

Amb una planificació cuidadosa, ajuda professional i considerant totes les opcions disponibles, és possible assolir el somni de ser propietari d’una vivenda.

Recorda, la perseverança i la determinació poden marcar la diferència en el procés d’obtenció d’una hipoteca, fins i tot quan enfrontes problemes financers.

Altres articles que et poden interessar

Reunificación de deudas, reduce la cuota mensual

Les hipoteques són la principal preocupació dels joves a Espanya.

Hipoteca al 100%: Digues adéu als estalvis!

2024: L’Any per Conquistar el teu Somni Immobiliari!